Zobrazit přihlášovací formulář

Dívčí bunda Reima R-tec Silica - red, 128

Administrace

Dívčí bunda Reima R-tec Silica - red, 128

1 999 Kč 2 670 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Dívčí bunda s membránou Reimatec, která zaručuje voděodolnost, větruodolnost i prodyšnost (odvádí vlhkost a pot od těla). Odolnost proti oděru, kapuce s měkkou ochranou na bradu, límec a manžety jsou zevnitř potaženy měkkým a příjemným materiálem,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dívčí bunda Reima R-tec Silica - red, 128

1 999 Kč
  • Popis zboží
Dívčí bunda s membránou Reimatec, která zaručuje voděodolnost, větruodolnost i prodyšnost (odvádí vlhkost a pot od těla). Odolnost proti oděru, kapuce s měkkou ochranou na bradu, límec a manžety jsou zevnitř potaženy měkkým a příjemným materiálem, reflexní prvky. Bunda má podlepené švy. Jedná se o vrchní vrstvu v rámci systému Play Layers, do které lze vpínat další (střední) vpínací vrstvy. Jednotlivé vrstvy oblečení lze propojit druky rozmístěnými v unifikované vzdálenosti a vytvořit tak navzájem propojený systém oblečení, ve kterém se žádná vrstva nepříjemně neohrnuje. Materiál Reimatec se velmi lehce se udržuje. Stačí otřít nečistoty hadříkem nebo je opláchnout proudem vody. Protože tento materiál velmi rychle schne i při pokojové teplotě, můžete bundu znovu obléci již po velmi krátké době.
Ostatní vlastnosti: Moderní designový potisk po celé bundě i na vnitřní straně bundy, podlepené švy, možno sušit v sušičce, reflexní prvky, odepínací kapuce, dvě kapsy na zip, stahování na rukávech na suchý zip, kompatibilní systém play layers.
Svrchní materiál: membrána Reimatec™ 189.
Vodní sloupec: 10 000mm.
Prodyšnost: 5 000g/m2/24h.
Oděruodolnost: 30 000 cyklů.
Barva: červená.
Label: Reima.
  • Značka

    REIMA

  • Velikost

    128

  • Rozměry

    V nabídce: 128=8 let.

  • 17. 8. 2021, 11:18

  • Zobrazení

    217

  • Oblíbené

    1

Kategorie