Zobrazit přihlášovací formulář

Značkový sportovní komplet třeba na ZUMBU

Administrace

Značkový sportovní komplet třeba na ZUMBU

499 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 51 Kč
....cvičení, do posilovny. Krásný zánovní komplet tílko + tepláky - legíny - v perfektním stavu - bez děr, fleků, žmolků, na sobě párkrát, ale bohužel jsou mi dlouhé kalhoty - jsou bokové na postavu 175-180cm, krásně splývavé, elastické, dole mírně se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Značkový sportovní komplet třeba na ZUMBU

499 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
....cvičení, do posilovny. Krásný zánovní komplet tílko + tepláky - legíny - v perfektním stavu - bez děr, fleků, žmolků, na sobě párkrát, ale bohužel jsou mi dlouhé kalhoty - jsou bokové na postavu 175-180cm, krásně splývavé, elastické, dole mírně se rozšiřující, ale já si je bohužel přišlapávala. Obrázek naprosto perfektní, barva sytě černá - neopraná. Topík je pod prsa k pupíku - odhalené bříško - je zářivě bílý, obrázek trochu již originálně popraskaný - efekt sešívání, vhodný jen přes sportovní podprsenku. PC přes 1000 korun. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba nebo alba pro slečny hradím poštovné!!!
  • Značka

    UNCLE SAM

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    pas - 2x31-46cm, délka 110/88cm, top - délka 45cm, šířka 39 - 50cm

  • 23. 4. 2024, 6:08

  • Zobrazení

    417

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Značkový šedočerný kostým na jaro vel. 38

Kategorie