Zobrazit přihlášovací formulář

SCHLEICH Set Karavan + trénink + koně 72141

Administrace

SCHLEICH Set Karavan + trénink + koně 72141

1 899 Kč 2 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 18 uživatelů
SCHLEICH Sada Karavan a tréninkové příslušenství s koníky. V tomto balení naleznete exkluzivní figurky Schleich. Jedná se o bestsellery firmy Schleich, které vykouzlí vašim dětem úsměv na rtech. Karavan se stal klubovou centrálou kamarádek Hannah.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SCHLEICH Set Karavan + trénink + koně 72141

1 899 Kč
  • Popis zboží
SCHLEICH Sada Karavan a tréninkové příslušenství s koníky. V tomto balení naleznete exkluzivní figurky Schleich. Jedná se o bestsellery firmy Schleich, které vykouzlí vašim dětem úsměv na rtech. Karavan se stal klubovou centrálou kamarádek Hannah. Kdykoliv je třeba, setkají se dívky v karavanu, v zimě sedí na modrém gauči s polštáři, v létě otevřou boční stěnu karavanu a vytvoří tak krásnou velkou terasu.

Pokud je horké počasí, lze odstranit střechu karavanu a vytvořit tak přístřešek pro koně. V podlaze karavanu je malá skrýš, ve které dívky ukrývají své klubové deníky a upomínkové předměty ze svých dobrodružství. V karavanu je skládací stůl, pohyblivé žaluzie a dveře, sklopný slunečník a polštáře vyrobené z opravdové látky. Karavan je možné připojit k pick-upu.

Karavan pro tajná klubová setkání obsahuje jezdkyni a koně. Dívka může sedět na koni. Jedná se o kompletní hrací sadu s postavičkou a příslušenstvím, které mohou být uloženy v karavanu – kdykoli je tedy možné karavan přenášet z místa na místo. Každou volnou chvilku chodí kamarádky trénovat skoky přes parkurovou překážku. Místo, kde trénují je ohraničeno ohradou.

Na trénování mají k dispozici 2 koně a starají se také o hříbátko. Sada obsahuje: vybavený karavan, koně, jezdkyni, ohrada, parkurová překážka, 2 koně, hříbě. Věk: 5-12
  • 23. 11. 2022, 21:59

  • Zobrazení

    1 069

  • Oblíbené

    1

Kategorie