Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžařské boty - přezkáče - TECHNICA Ultra fit

Administrace

Lyžařské boty - přezkáče - TECHNICA Ultra fit

2 999 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Lyžáky ve velmi pěkném stavu, ježděné jeden týden - bohužel špatně zvolená velikost, velikost uvedená 42 - 27cm - což je velikost plosky nohy, na kterou jsou ideální. Na povrchu drobné škrábance, jinak super stav, kovové přezky. Regulace flex - 70 - na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžařské boty - přezkáče - TECHNICA Ultra fit

2 999 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
Lyžáky ve velmi pěkném stavu, ježděné jeden týden - bohužel špatně zvolená velikost, velikost uvedená 42 - 27cm - což je velikost plosky nohy, na kterou jsou ideální. Na povrchu drobné škrábance, jinak super stav, kovové přezky. Regulace flex - 70 - na patě. Dále jsou botky vybavené systémem AVS (Anti Vibration System) speciální pryž instalovanou do paty, kde pohlcuje vibrace a napětí vznikající při rychlé jízdě a skocích. Zároveň slouží tato část podrážky díky své konstrukci jako prvek zamezující podklouznutí boty při chůzi. PC 7999 korun, Včetně originální krabice, návodu, bez paragonu.
  • Značka

    TECHNICA

  • Velikost

    42

  • Rozměry

    vyndaná přeměřená stélka celá 28cm, po zvednutý okraj 27,5cm

  • 19. 4. 2024, 6:13

  • Zobrazení

    421

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Červené sportovní plavky + dvojdílné ZDARMA!!
Nádherný letní žlutý overal NEXT

Kategorie