Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská černá vesta s flitříky

Administrace

Společenská černá vesta s flitříky

169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
¨Společenská černá vesta s flitříky.. Zn. BAY.. Vesta byla nošená, nicméně službu ještě udělá.. Vpředu se zapíná na háčky.. Uvnitř vesty je ve švu cca 5cm díra, šikovná maminka si určitě poradí.. Občas může být povytařena nějaká ta nitka, nebo párlý šev,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská černá vesta s flitříky

169 Kč
  • Popis zboží
¨Společenská černá vesta s flitříky.. Zn. BAY.. Vesta byla nošená, nicméně službu ještě udělá.. Vpředu se zapíná na háčky.. Uvnitř vesty je ve švu cca 5cm díra, šikovná maminka si určitě poradí.. Občas může být povytařena nějaká ta nitka, nebo párlý šev, není to nic, co by nespravila jehla s nití.. Materiál není uveden, tipuji na polyester..
Velikost uvedena 10, dle mír tipuji na vel. 38, přidávám míry: průramky 2x 45cm, šířka v těle 2x 38cm, délka na zádech 35cm..
Maminky v případě potřeby není problém počkat s platbou do mateřské ....
Ráda bych maminky upozornila, že se jedná o zboží, které je přepravováno na paletách, takže může být pomačkané, umouněné přepravou, nic co by pračka a žehlička nedaly do super stavu.
Tento účet je propojený s účtem, který má ID 408198, oba účty jsou vlastněny stejnou osobou. Je možnost objednávat věci u obou účtů a ušetřit tak za poštovné.
  • Značka

    BAY

  • Velikost

    38

  • 24. 7. 2019, 19:02

  • Zobrazení

    126

  • Oblíbené

    0

Kategorie