Zobrazit přihlášovací formulář

Zpracování - reklamní katalogy a prospekty

Administrace

Zpracování - reklamní katalogy a prospekty

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Odlište se od své konkurence!!! Ráda vám zpracuji jakékoli reklamní materiály, katalogy, prospekty, letáky - vše záleží na individuální domluvě, zpracovat se dá cokoli :-)) Samozřejmostí je nejprve zkonzultování vašeho přání a jakýsi předběžný návrh,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zpracování - reklamní katalogy a prospekty

250 Kč
  • Popis zboží
Odlište se od své konkurence!!! Ráda vám zpracuji jakékoli reklamní materiály, katalogy, prospekty, letáky - vše záleží na individuální domluvě, zpracovat se dá cokoli :-))

Samozřejmostí je nejprve zkonzultování vašeho přání a jakýsi předběžný návrh, pak vám vše zpracuji a pošlu k nahlédnutí a pokud budete chtít něco ještě pozměnit, dopilovat, dáme to dohromady k vaší plné spokojenosti....

Vše je odesíláno v elektronické podobě, pokud budete chtít mít vše na CD, mohu vypálit a odeslat poštou - na vaše náklady.

Cena se odvíjí dle složitosti a rozsahu vašich požadavků (přesnější kalkulaci bych vám napsala až budu vědět vaše požadavky a představu) , ale přibližně ceny začínají na 250 Kč - záleží na náročnosti zpracování.

Letáčky vám samozřejmě seskládám dle vašich potřeb do jakéhokoli tiskového formátu (např. 2 nebo 4 ks na formát A4 a podobně) - vše záleží jen na naší domluvě a vžd se Vám snažím maximálně vyhovět.

Zpracovaný grafický návrh bude výhradně Váš - v žádném případě nebude poskytnut nikomu dalšímu - každý je zkrátka originál tvořený na míru k tomu, co potřebujete a co se k Vašemu obchůdku bude hodit.

Pochopitelně na vše obdržíte daňový doklad - fakturu

Na přání mohu zpracovat též ikonu, logo či jiné reklamní materiály - nakoukněte do albíčka a pokud tam nenajdete to, co byste si představovali, napište, budu se snažit vám vyjít vstříc.
  • 4. 5. 2017, 1:24

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie