Zobrazit přihlášovací formulář

Grafické zpracování - jídelní lístek

Administrace

Grafické zpracování - jídelní lístek

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
... toto je výsledek milé spolupráce s majiteli "kozlovny". Dá se zpracovat opravdu "cokoli" - dárkové certifikáty, letáky, katalogy, prspekty, loga, ikony, blikačky, bannery...... Nebo jako zde v ukázce - jídelní lístek :-)) Jak bude vše vypadat,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Grafické zpracování - jídelní lístek

250 Kč
  • Popis zboží
... toto je výsledek milé spolupráce s majiteli "kozlovny".

Dá se zpracovat opravdu "cokoli" - dárkové certifikáty, letáky, katalogy, prspekty, loga, ikony, blikačky, bannery...... Nebo jako zde v ukázce - jídelní lístek :-))

Jak bude vše vypadat, záleží především na vás, vaší představě. Využívám buď vámi zaslaný materiál, obrázky, fotky nebo ze své tvorby.

Samozřejmostí je nejprve zkonzultování vašeho přání a jakýsi předběžný návrh, pak vám vše zpracuji a pošlu k nahlédnutí a pokud budete chtít něco ještě pozměnit, dopilovat, dáme to dohromady k vaší plné spokojenosti....

Vše je odesíláno v elektronické podobě, pokud budete chtít mít vše na CD, mohu vypálit a odeslat poštou - na vaše náklady.

Cena se odvíjí dle složitosti a rozsahu vašich požadavků (přesnější kalkulaci bych vám napsala až budu vědět vaše požadavky a představu) , ale přibližně ceny začínají na 250 Kč - záleží na náročnosti zpracování.

Vše záleží jen na naší domluvě a vždy se Vám snažím maximálně vyhovět.

Vystavené náhledy jsou pouze pro vaši lepší představu - každá zakázka je samozřejmě originál, který bude jen a jen Váš !!!

Pochopitelně na vše obdržíte daňový doklad - fakturu

Na přání mohu zpracovat též ikonu, logo či jiné reklamní materiály - nakoukněte do albíčka a pokud tam nenajdete to, co byste si představovali, napište, budu se snažit vám vyjít vstříc.
  • 4. 5. 2017, 1:24

  • Zobrazení

    129

  • Oblíbené

    1

Kategorie