Zobrazit přihlášovací formulář

Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka

Administrace

Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka

212 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Milé děti, skřítka Medovníčka z chaloupky pod vysokým dubem už dobře znáte z předchozích knížek Pohádky skřítka Medovníčka a Nové pohádky skřítka Medovníčka. Ten má rád všechna zvířátka, ale teď si jako nového kamaráda našel jiného skřítka. Jmenuje se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka

212 Kč
  • Popis zboží
Milé děti, skřítka Medovníčka z chaloupky pod vysokým dubem už dobře znáte z předchozích knížek Pohádky skřítka Medovníčka a Nové pohádky skřítka Medovníčka. Ten má rád všechna zvířátka, ale teď si jako nového kamaráda našel jiného skřítka. Jmenuje se Barvínek, žije v trávě na loukách a stará se o kytičky a vůbec o všechny rostliny. Dbá, aby květy měly správnou barvu, aby tráva dobře rostla a také aby obilí pěkně zrálo ve slunci.

Oba skřítkové spolu zažívají nejrůznější dobrodružství, a jak mohou, pomáhají zvířatům, hlavně včelám, které má Medovníček ze všech nejraději a o jejichž životě vypráví Barvínkovi spoustu zajímavostí. Dárkově vypravenou knížku opět zdobí krásné barevné obrázky Zdeňky Študlarové, která ilustrovala nejen všechny knížky o skřítku Medovníčkovi, ale i řadu dalších.

Formát: 199 x 234 x 16 mm

Počet stran: 144

Vazba: Pevná s přebalem lesklá

běžná cena 249,-

Předchozí díly naleznete na našem eshopu !!!!!!
  • 18. 1. 2019, 20:09

  • Zobrazení

    212

  • Oblíbené

    0

Kategorie