Zobrazit přihlášovací formulář

3x triko dlouhý rukáv pro kluka RESERVED a SCAMP

Administrace

3x triko dlouhý rukáv pro kluka RESERVED a SCAMP

85 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
1. Zeleno-hnědé triko s límečkem zn. RESERVED Triko s límečkem a rozhalenkou na 2 knoflíčky - dobře se obléká. Nášivka se skateboardem. Bílé proužky - čistě bílá, nezapraná. Efekt dvojitých rukávů, i na spodním lemu. Značená vel. 80, cca odpovídá. Triko…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x triko dlouhý rukáv pro kluka RESERVED a SCAMP

85 Kč
  • Popis zboží
1. Zeleno-hnědé triko s límečkem zn. RESERVED
Triko s límečkem a rozhalenkou na 2 knoflíčky - dobře se obléká. Nášivka se skateboardem. Bílé proužky - čistě bílá, nezapraná. Efekt dvojitých rukávů, i na spodním lemu. Značená vel. 80, cca odpovídá. Triko je kupované nové, nošené 1 dítětem, běžné známky praní - prací chloupek, bez žmolků, bez vad.
Cena 90 Kč

2. Bílo-oranžové triko s čísly SCAMP zn. PRINCE OLIVER
Barva bílá s oranžovými rukávy. Efekt dvojitých rukávů, konce rukávů proužkové. Zapínání na rameni na 2 knoflíčky. Značená vel. 80, cca odpovídá. Triko je nošené a prané, ve velmi dobrém stavu, bez vad, má jen velmi mírný chloupek od praní. Vhodné spíše pro kluka, může mít i holčička.
Cena 85 Kč.

PRODÁNO 3. Bílo-hnědo-oranžové triko SCAMP zn. PRINCE OLIVER
Barvy bílá, hnědá a oranžová. Zapínání na cvoček vzadu za krkem. Efekt dvojitých rukávů. Značená vel. 80, cca odpovídá (tato značka je trochu menší, raději měřte). Triko je nošené ve vynikajícím stavu, jen běžné známky praní.
Cena 85 Kč.

PRODÁNO 4. Modré triko s hrochem zn. JACKY BABY
Pěkné světle modré teplejší triko s výšivkou hrocha. Z nápisu visí na šňůrce ozdoba - oranžová hvězdice. Materiál silnější bavlna, trochu podobná teplákovině, velmi příjemný. Spíš víc mikina než triko. Vhodné pro kluka, užije se celoročně. Zapínání na rameni na 2 knoflíčky. Efekt dvojitých rukávů - spodní část rukávu a lem u krku jsou bílé. Značená vel.74, ale je o hodně větší, proto zařazuji do vel. 80. Nošené velmi málo, žádné známky obnošení nebo praní, bohužel zřejmě při skladování se objevil nažloutlý flek - vzadu napravo těsně pod krčním lemem. Při nošení to nebude vidět a snad by to mělo jít vyčistit. Cena snížena.
Cena 50 Kč.
  • Značka

    RESERVED

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    1. Zelené: Délka 29.5 cm, šířka 26 cm, rukáv 32.5 cm.2. Bílo-oranžové s čísly: Délka 32 cm, šířka 24 cm, rukáv 24.5 cm.3. Bílo-hnědo-oranžové: Délka 33 cm, šířka 26 cm, rukáv 28.5 cm.4. Modré: Délka 33 cm, šířka 31 cm, rukáv 32 cm.

  • 7. 10. 2022, 19:45

  • Zobrazení

    386

  • Oblíbené

    0

Kategorie