Zobrazit přihlášovací formulář

Egyptská henna Herb - zlatá

Administrace

Egyptská henna Herb - zlatá

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Pro kompletní nabídku celého sortimentu navštivte náš e-shop, kde nakoupíte za nižší ceny. Henna s dalšími barevnými odstíny Krabičky se 100g obsahem jsou směsi bylin, které obsahují hennu a další byliny – černý čaj, skořici, ibišek, kurkumu, heřmánek…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Egyptská henna Herb - zlatá

129 Kč
  • Popis zboží
Pro kompletní nabídku celého sortimentu navštivte náš e-shop, kde nakoupíte za nižší ceny.

Henna s dalšími barevnými odstíny
Krabičky se 100g obsahem jsou směsi bylin, které obsahují hennu a další byliny – černý čaj, skořici, ibišek, kurkumu, heřmánek – přidané v takovém poměru, aby byl zaručen nový barevný efekt a současně zajištěna regenerace vlasů a zvýrazněn jejich lesk.

Jak rozdělat a nanášet hennu na vlasy
Do misky nasypejte potřebné množství henny a za stálého míchání přidávejte horkou vodu nebo čaj až do vytvoření kaše. Kaše musí být bez hrudek. Nechte odstát v teple, zatím si umyjte vlasy šampónem a lehce předsušte. Kaši nanášejte ještě teplou rovnoměrně na vlhké vlasy a důkladně zabalte do igelitu na 1-2 hodiny. Pracujte v rukavicích. Nakonec upevněte ručníkem nebo čepicí, aby henna zůstala v teple.

Zkušební pramínek
Nejlépe je vyzkoušet jaká výsledná barva bude na zkušebním pramínku. Je potřeba ovšem dodržet přesný postup - i pramínek je potřeba zabalit do igelitu a nechat působit alespoň půl hodiny nebo hodinu. Je to rovněž způsob, jak s nejmenšími riziky zjistit, jestli je již možné použít hennu na chemicky barvené vlasy, nebo je třeba ještě počkat.
  • 8. 1. 2018, 6:26

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    0

Kategorie