Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní značkové svatební, společenské šaty

Administrace

Luxusní značkové svatební, společenské šaty

1 800 Kč 2 300 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Nádherné luxusní, od módního návrháře originálně řešené šaty s původní cenou 318 dolarů,ideální na ples, do tanečních a na jiné slavnostní příležitosti, barva smetanová, látka pružná 100% polyester, vrchní díl je pružný a látka přes trup a prsa je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 5. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní značkové svatební, společenské šaty

1 800 Kč
Koupit
Nádherné luxusní, od módního návrháře originálně řešené šaty s původní cenou 318 dolarů,ideální na ples, do tanečních a na jiné slavnostní příležitosti, barva smetanová, látka pružná 100% polyester, vrchní díl je pružný a látka přes trup a prsa je nařasená a to jak na předním tak i na zadním díle, zavázání za krk, jako sukýnka je látka z tylu na které jsou našité podélné proužky také z tylu a tak sukýnka působý bohatším dojmem, na sukni našité svisle korálky a flitry, celkem má sukně 3 vrstvy - první z látky jako jsou šaty a pak 2x vrstva z tylu, výrobce uvádí vel. Vše je měřeno v klidu a berte v úvahu že látka se přizpůsobý postavě.
Osobní převzetí Neratovice, Praha - Pankrác, Praha - Vinohrady - v Praze jen po předchozí domluvě.

Módní návrhář Max Azria se sice narodil v Tunisku, avšak část svého dětství i období rané tvorby prožil v Paříži. V roce 1989 založil v Californii svou populární značku BCBG a získal si oblibu u mnohých hvězd hollywoodského nebe. Jeho společnost odkoupila módní dům Hervé Léger a sám Max Azria se ujal vedení kreativního oddělení. Tvorba se vyznačuje symbiózou evropského sofistikovaného přístupu, který je doplněn americkým dynamickým duchem. Značka je známá svými bohatě zdobenými koktejlovými šaty a honosnými večerními róbami.
Kdo nosí Max Azria:
Sharon Stone, Ashley Judd, Uma Thurman, Madonna, Minnie Driver, Calista Flockhart, Minnie Driver, Heather Graham, Drew Barrymore, Brandy
  • Značka

    BCBG MAX AZRIA

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    látka se přizpůsobí postavě. Délka měřeno od průramků 80 cm, šíře přes prsa 2x 35 cm-2x 45 látka pouze přes prsa a záda holá, šíře pod prsy tam je již látka i na zadním díle 2x 32 cm-2x37 cm, šíře dole v místě nařasení boky 2x34-2x38 cm.

  • 5. 5. 2024, 20:35

  • Zobrazení

    969

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Korzetové společenské šaty Orsay
Elastické šaty s flitry - V40-42
Nové
40
B.P.C. FASHION

Elastické šaty s flitry - V40-42

Společenské šaty elastické - vel 42-44 s rozparkem
Jedinečné společenské šaty
Jednoduché elegantní svatební společenské šaty
Luxusní společenské šaty s bolerkem PC 2500
Elegantní svatební šaty
Korzetové společenské šaty - svatební 38-40
Elastické společenské šaty M-L
Korzetové společenské šaty Alfred Angelo

Kategorie