Zobrazit přihlášovací formulář

Fialkovo-bílé šaty

Administrace

Fialkovo-bílé šaty

50 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kárované fialkovo-bílé šaty s aktuálně módním límečkem, propínací po celé délce (knoflíčky ve tvaru kytičky), dole na PD ozdobené pěknou aplikací květin - stonky a lístky = nášivka + přišité květy (třpytivě bílá organza). pod průramky nabírané, dolů se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Fialkovo-bílé šaty

50 Kč
  • Popis zboží
Kárované fialkovo-bílé šaty s aktuálně módním límečkem, propínací po celé délce (knoflíčky ve tvaru kytičky), dole na PD ozdobené pěknou aplikací květin - stonky a lístky = nášivka + přišité květy (třpytivě bílá organza). pod průramky nabírané, dolů se více rozšiřují. Zn. Samara, vel. uvedená na 4 roky, odhaduji 110 (d.52cm, š.pod průramky 34cm). Materiál 55% bavlna, 45% polyester, je to takové lehké, příjemné jakoby plátýnko.

Nosili jsme, na bílém límečku jsou trochu žmolíčky a u horních knoflíčků (podél zapínání) je pár drobounkých malých flíčků (béžových), nevím, od čeho (je to jakoby něco na šatky prsklo). Nejsou moc patrné, sama jsem si jich pořádně všimla až teď při důkladné prohlídce šatů - zkusila jsem je nafotit, ale na fotce to ani není vidět, nicméně detailní foto přikládám. Jinak bez vad, stále pěkné.
  • 17. 6. 2019, 22:57

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tričko s límečkem
Riflová košile
Tmavomodrá mikina
Šedá mikina
Dvě trička pro kluky
Dvě letní tílka
Zkrácené plátěnky
Riflová sukně s výšivkou
Tričko Dedoles
Tmavé rifle nenošené
Šedé manšestráky

Kategorie