Zobrazit přihlášovací formulář

STÉVIE SLADKÁ...extrakt 10g....DOPORUČUJI!!!

Administrace

STÉVIE SLADKÁ...extrakt 10g....DOPORUČUJI!!!

119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 40 Kč
100% extrakt Stévie sladké přírodní koncetrované sladidlo Balení 10g je ekvivalentem 3.2kg řepného cukru Stévie sladká je trvalka pocházející z Paraguaye a přilehlých končin, kde byla tamějšími indiány používána jako významná léčivka a přírodní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

STÉVIE SLADKÁ...extrakt 10g....DOPORUČUJI!!!

119 Kč
  • Popis zboží
100% extrakt Stévie sladké
přírodní koncetrované sladidlo

Balení 10g je ekvivalentem 3.2kg řepného cukru

Stévie sladká je trvalka pocházející z Paraguaye a přilehlých končin, kde byla tamějšími indiány používána jako významná léčivka a přírodní nekalorické sladidlo do tradičního čaje Yerba maté. Pro své fytoterapeutické účinky se ze své domoviny rozšířila do celého světa. Mnohem později se zjistilo, že paraguayští indiáni téměř netrpí kazivostí zubů. Překvapením bylo, že tuto zázračnou vlastnost, snižovat v ústní dutině bakterie způsobující zubní kaz, plak a paradentózu, májí sladivé látky obsažené ve stévii – steviosidy nebo-li steviol-glykosidy.

Extrakt ze stévie sladké je vhodný jako úplná náhrada řepného cukru. Má nulovou kalorickou hodnotu a nulový glykemický index. Extrakt ze stévie je tedy vhodný nejen jako běžná náhrada řepného cukru, která prospívá Vaší ústní dutině, ale je též vhodný při dietních plánech či pro diabetiky.


Složení:

100% Extrakt z rostliny Stevia rebaudiana Bertoni s obsahem 91.9% steviosidů.
Bez alkoholu, barviv, vůní, příchutí a konzervačních látek.

Stevie sladká obsahuje řadu glykosidů, z nichž je v rostlině nejpočetněji zastoupen steviosid, dále pak rebaudiosid A,B,C,D, dulkosid B a steviolbiosid. Krom toho je stevie bohatá na vitamíny ( A,C ) a celou řadu minerálních látek ( Ca, Mg, Na, K, Zn ). Sladík originál je komplexní výtažek z rostliny Stevia Rebaudiana, sladík original jsou čištěné 92% steviosidy, z nichž je 50% rebaudiosid A, zbytek tvoří ostatní glykosidy, vitamíny a minerály.

Steviosidy ve Sladíku je senzoricky jsou 320x sladší než-li řepný cukr. Unikátním způsobem šlechtění, selekce rostlin určených na zpracování(náš výrobce si pěstuje vlastní rostliny) a následnému čištění extraktu byly
  • 2. 3. 2018, 18:08

  • Zobrazení

    80

  • Oblíbené

    0

Kategorie