Zobrazit přihlášovací formulář

Velký kytkový MEGA 5-ti dílný komplet NEXT

Administrace

Velký kytkový MEGA 5-ti dílný komplet NEXT

1 250 Kč 1 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
Nádherný komplet s kytkou s úsměvem - svetr, bunda, šaty, džíny a triko. Již starší kolekce, už velmi těžko k sehnání, jedna z nejkrásnějších nextových kytičkových kolekcí. Vše značená velikost 9-12m, nositelné déle. Vše je nošené v dobrém stavu. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Velký kytkový MEGA 5-ti dílný komplet NEXT

1 250 Kč
  • Popis zboží
Nádherný komplet s kytkou s úsměvem - svetr, bunda, šaty, džíny a triko. Již starší kolekce, už velmi těžko k sehnání, jedna z nejkrásnějších nextových kytičkových kolekcí. Vše značená velikost 9-12m, nositelné déle. Vše je nošené v dobrém stavu.

Krásný světle modrý pletený svetr z bavlněné příze. Zapínání na zip, s kapucí. Kapuce a přední díl podšité pružnou pleteninou. Svetr je nošený, již má známky praní, stále však díky nádherné aplikaci krásný.

Pěkná riflová džíska do pasu. Zapínání na knoflíčky. Světlejší šisovaná riflovina. Podšitá růžovou puntíkatou bavlnou. Krásně zdobená aplikací kytky, další výšivky. Bunda je nošená, bez vad, v dobrém stavu.

Nádherné džínové laclové šaty. Zapínání na rameni na knoflíček - dvě délky. V pase v bocu vždy 2 knoflíčky. Šaty jsou nošené, ve velmi dobrém stavu.

Rifle s kytkou. V pase do gumy, konce nohavic třepené. Džíny jsou už nošenější, bez vad, stále v dobrém stavu.

Světle modré tričko - tunika bez rukávů s kytkou. Triko je v pase stažené do gumky. Triko je nošené, bez vad, ve velmi dobrém stavu.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    80

  • Rozměry

    Svetr: délka 33 cm, šířka 31,5 cm, rukáv 32 cm. Bunda: délka 30 cm, šířka 32 cm, rukáv 32.5 cm. Šaty: délka 44.5 / 43.5 cm, šířka v pase cca 27.5 cm. Rifle: délka 40 cm, pas šířka v klidu 22.5 cm (pruží). Tričko: délka 33 cm, šířka průramky 31 cm.

  • 10. 4. 2023, 21:00

  • Zobrazení

    1 090

  • Oblíbené

    1

Kategorie