Zobrazit přihlášovací formulář

Motorická hra - Balanční krokodýl (Classic World)

Administrace

Motorická hra - Balanční krokodýl (Classic World)

239 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Při této hře se bude hodit cit v prstech, troška štěstí při házení kostkou a trpělivost. Hod kostky určuje v jakém pořadí se mají jednotlivé válečky stavět na vratkého krokodýla. Ten se ovšem nesmí překlopit a nesmí ani spadnout válečky, které už jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Motorická hra - Balanční krokodýl (Classic World)

239 Kč
  • Popis zboží
Při této hře se bude hodit cit v prstech, troška štěstí při házení kostkou a trpělivost. Hod kostky určuje v jakém pořadí se mají jednotlivé válečky stavět na vratkého krokodýla. Ten se ovšem nesmí překlopit a nesmí ani spadnout válečky, které už jsou umístěné. Jelikož se losuje kostkou, je možné, že nejmenší válečky budou dole a větší a těžší válečky nahoře. Pokud hraje více hráčů, tak se v házení kostkou a v umísťování válečků střídají. Komu se prvnímu krokodýl překlopí, tak prohrává. Ideální pomůcka na procvičování jemné motoriky a logického úsudku. Vyrobeno z kvalitního dřeva.

Oči krokodýla a malý ptáček drží na krokodýlovy díky magnetům a lze je oddělit.

Splňuje všechny normy EU.



Classic world je výrobcem, který se specializuje na výrobu kvalitních dřevěných hraček. Cílem společnosti je vytvářet produkty, se kterými si děti budou rády hrát. Úzce spolupracují se zákazníky, aby vyhověli jejím požadavkům na kvalitu a vzhled. Z tohoto důvodu je při výrobě použito dřevo bez konzervačních chemikálií. Používají se netoxické materiály a barvy k zajištění zdraví každého dítěte nebo dospělého. Každý kus prochází během výroby několika jakostními kontrolními. Díky tomu firma splňuje všechny přísné standardy pro výrobu, jako jsou normy EN nebo ASTM. Je také držitelem certifikátu ISO9000.
  • Značka

    CLASSIC WORLD

  • Rozměry

    Dřevěná dovednostní hra. Rozměr: 19x11x6cm Počet válců: 18ks Věk: 3+

  • 24. 5. 2022, 13:25

  • Zobrazení

    266

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie