Zobrazit přihlášovací formulář

Kostky obrázkové na tyči 8ks - Kostka Safari

Administrace

Kostky obrázkové na tyči 8ks - Kostka Safari

309 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Kubus - obrázkové kostky. Větší kostky určené pro děti již od 2 let. Lze složit 8 různých obrázků afrických zvířátek. Kostka je velká 4,5cm, tudíž se s ní dítěti lépe manipuluje. Dítě může z kostek skládat věž a nebo cvičit svou představivost a logické…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kostky obrázkové na tyči 8ks - Kostka Safari

309 Kč
  • Popis zboží
Kubus - obrázkové kostky. Větší kostky určené pro děti již od 2 let. Lze složit 8 různých obrázků afrických zvířátek. Kostka je velká 4,5cm, tudíž se s ní dítěti lépe manipuluje. Dítě může z kostek skládat věž a nebo cvičit svou představivost a logické myšlení při skládání obrázků. Klasika mezi dřevěnými hračkami.

Kostky lze skládat klasicky na zemi a nebo zasouváním na stojánek. Díky skládání na tento tyčový stojánek, může dítě ještě lépe trénovat své motorické schopnosti.

Vyrobeno z kvalitního dřeva. Obrázek není na kostkách nalepen, ale je na kostkách přímo namalován. Nehrozí tak žádné odlepování obrázků apod.

Splňuje všechny normy EU.



Pod značkou Wonderworld najdete krásné, ekologické a nápadité dřevěné hračky s tradicí více jak 27 let. Jedny z nejlepších dřevěných hraček současnosti. Hračky jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů a masivního dřeva, s velkým důrazem na perfektní zpracování, design a kvalitu. Značka Wonderworld se pravidelně umisťuje v mnoha hračkářských soutěžích a je držitelem četných ocenění v zemích z celého světa. Samozřejmostí u každé hračky je bezpečnost a nezávadnost jak barev tak i použitých materiálů. Hračky jsou certifikované dle evropské normy EN71.

Modroočko doporučuje - jedná se o velmi kvalitní hračky, které jistě oceníte.
  • Značka

    WONDERWORLD

  • Rozměry

    Dřevěné obrázkové kostky, které se nasazují na tyče. Počet kostek: 8ks (2x2x2) Rozměr: 11x9x9cm Hrana kostky: 4,5cm Věk: 2+

  • 22. 3. 2019, 10:36

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie