Zobrazit přihlášovací formulář

Kalhoty a polotriko s krokodýlem

Administrace

Kalhoty a polotriko s krokodýlem

65 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Cena za soupravu 65 Kč. Prodám i jednotlivě. Polotriko - zn. Cherokee. Vel. uvedena 9-12 měsíců (80) - určitě vydrží déle. Na tričku je chloupek od praní, ale jinak jsem žádnou vadu nenašla. Moc hezký a slušivý kousek!!! Můžete využít i jako mikinku,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kalhoty a polotriko s krokodýlem

65 Kč
  • Popis zboží
Cena za soupravu 65 Kč. Prodám i jednotlivě.
Polotriko - zn. Cherokee. Vel. uvedena 9-12 měsíců (80) - určitě vydrží déle. Na tričku je chloupek od praní, ale jinak jsem žádnou vadu nenašla. Moc hezký a slušivý kousek!!! Můžete využít i jako mikinku, protože je trošku hrubší. Materiál: 100 % bavlna. Rozměry: délka 30 cm, šířka pod průramky 31 cm, délka rukávů od krku 28 cm. Cena 45 Kč.
Kalhoty - zn. Cherokee. Vel. uvedena 9-12 měsíců (80). Podle obvodu pasu dítěte můžou vydržet o dost déle (jako 3/4). Kalhoty jsou bez žmolků a dírek, jen na pravém koleni mají světlounce hnědý flek. Ten je patrný opravdu jen při podrobném prohlížení, nepodařil se mi nafotit a myslím, že se bude postupně dále vypírat. Nezkoušela jsem vyprat např. žlučovým mýdlem, možná to půjde hned. Ale i tak je felk nepatrný a kalhoty můžete vzít klidně i do města. Materiál 100 % bavlna (slabší riflovina). Rozměry: délka 43 cm, vnitřní délka nohavic 23 cm, šířka v pase v klidu 2x22 cm (větší polovina pasu je do gumy). Cena 30 Kč.

Nakoukněte do našeho albíčka. Stále vkládáme další oblečky a jiné věcičky. Společné poštovné je samozřejmostí.
  • 3. 1. 2023, 23:08

  • Zobrazení

    164

  • Oblíbené

    0

Kategorie