Zobrazit přihlášovací formulář

Kožená bunda vel.S/M

Administrace

Kožená bunda vel.S/M

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 250 Kč
Prodám tmavě zelenou bundu z pravé kůže (kombinace broušené a hladké kůže). Fotka se moc nepovedla. PC byla 4500,-, nějakou dobu byla nošená, občas vzatá na motorku, ale teď už ji mám dlouho ve skříni. Na koncích rukávů a dole u pasu jsou náplety. Zipy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kožená bunda vel.S/M

  • Popis zboží
Prodám tmavě zelenou bundu z pravé kůže (kombinace broušené a hladké kůže). Fotka se moc nepovedla. PC byla 4500,-, nějakou dobu byla nošená, občas vzatá na motorku, ale teď už ji mám dlouho ve skříni. Na koncích rukávů a dole u pasu jsou náplety. Zipy jsou v pořádku. Bunda jen tak neprofoukne, je poměrně teplá. Třeba ji ještě někdo využije. Nošení je znát, ale kůže není nikde prodřená, jedinou vadu jsem našla na límci zevnitř cca 1 cm řez, netuším, jak k němu došlo, ale při nošení není vidět. Míry: celková délka zad od horní části ohnutého límce: cca 60 cm, průramky 2 x 60 cm, rukáv 43 cm měřeno od podpaží, cca 70 cm měřeno od krku, uvedená velikost S, ale já nosila spíš při velikosti S/M.
Prodává sestra!!! Není možné kombinovat za jedno poštovné s nabídkou z ostatních alb (jedno poštovné se platí pouze v rámci alba Sestra z Moravy prodává). Osobní odběr možný v Letovicích či po dohodě v Brně na Kotlářské (u manžela v práci), děkuji za pochopení!!!
  • 10. 2. 2023, 13:19

  • Zobrazení

    726

  • Oblíbené

    0

Kategorie