Zobrazit přihlášovací formulář

CentralVita MULTIVITAMÍNY - 100 tablet

Administrace

CentralVita MULTIVITAMÍNY - 100 tablet

224 Kč 244 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
CentralVita Energy, 100 tablet. Speciální přípravek kombinující komplexní multivitaminové tablety a koktejl přírodních životabudičů, které zaručí nejen pokrytí denní potřeby vitaminů a minerálních látek, ale navíc posílí Vaši energii. Dále tak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

CentralVita MULTIVITAMÍNY - 100 tablet

224 Kč
  • Popis zboží
CentralVita Energy, 100 tablet.

Speciální přípravek kombinující komplexní multivitaminové tablety a koktejl přírodních životabudičů, které zaručí nejen pokrytí denní potřeby vitaminů a minerálních látek, ale navíc posílí Vaši energii. Dále tak vylepšuje osvědčený přípravek CentralVita, který se těší značné oblibě pro své kompletně vyvážené složení, obohacením o čtveřici rostlinných extraktů.
Správnost jejich výběru potvrzuje tradiční lidové léčitelství doslova z celého světa, počínaje jihoamerickou Guaranou a konče korejským Jínanem.
Léty prověřené příznivé účinky Guarany, Ginkgo Biloby, Ženšenu a Echinacei jsme se rozhodli zprostředkovat Vám v ojedinělé kompozici společně s vitaminy a minerály pro Váš zdravý a energie plný život.

První z nich je Guarana, prášek z plodů jihoamerické liány jménem Paullinie nápojná. Pomůže Vám při únavě, vyčerpání, ospalosti a ke koncentraci. Urychluje rekonvalescenci po úrazech a napomáhá v boji s nadváhou a celulitidou. Americkými indiány byla Guarana užívána jako prostředek proti předčasnému stárnutí a pro dlouhodobé zachování mladické svěžesti.

Kořen života, Ženšen, patří mezi nejvýznamnější léčivé rostliny světa. Má protinádorové účinky, působí jako preventivní ochrana před nebezpečným zářením a těžkými kovy. Díky stimulaci činnosti jater příznivě ovlivňuje vyplavování škodlivin z těla. Potlačuje únavu a zlepšuje celkovou činnost mozku a je vhodný při nervovém vyčerpání, hormonální nevyrovnanosti a depresích.

Jinan dvoulaločný, nebo také Ginkgo Biloba, je pozoruhodný strom jehož původ sahá až do třetihor, proto někdy bývá nezýván živou fosílií. Proslul pro svůj účinek především na oběhový systém a prokrvování organismu. Z toho plynou i jeho téměř zázračné účinky pří potíž
  • 6. 10. 2019, 22:38

  • Zobrazení

    69

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Triko /tunika ALLIE s oboustranným motivem
ANDĚLKA - přívěšek na kabelku či klíče s karabinou
Manuka NEHTOVÝ REGENERÁTOR
Netradiční forma na bábovku ....silikonová
Chřipka a nachlazení 30g(20x1, 5g)
Polštář do vany z mikrovlákna - fialový
Stylová textilní taška BLACK&WHITE
ANDĚLKA - přívěšek na kabelku či klíče s karabinou
ANDĚLKA - přívěšek na kabelku či klíče s karabinou
Pánské boxerky TRICOLOR...95% bavlna, 5% Spandex
Triko /tunika ALLIE marine girl

Kategorie