Zobrazit přihlášovací formulář

Zpracování letáků, propagační materiály na přání

Administrace

Zpracování letáků, propagační materiály na přání

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Ukázka milé spolupráce :) Více typů, najdete u mě v albu ...... pro Vaše e-shopy, kamenné prodejny, obchůdky či jakýkoli jiný prodej či Vaše podnikání. Buďte originální, ať právě váš obchůdek, bazárek či vaše stránky, si návštěvníci zapamatují... …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zpracování letáků, propagační materiály na přání

250 Kč
  • Popis zboží
Ukázka milé spolupráce :) Více typů, najdete u mě v albu
...... pro Vaše e-shopy, kamenné prodejny, obchůdky či jakýkoli jiný prodej či Vaše podnikání.

Buďte originální, ať právě váš obchůdek, bazárek či vaše stránky, si návštěvníci zapamatují...

Jak bude vše vypadat, záleží především na vás, vaší představě. Využívám buď vámi zaslaný materiál, obrázky, fotky nebo ze své tvorby.

Samozřejmostí je nejprve zkonzultování vašeho přání a jakýsi předběžný návrh, pak vám vše zpracuji a pošlu k nahlédnutí a pokud budete chtít něco ještě pozměnit, dopilovat, dáme to dohromady k vaší plné spokojenosti....

Vše je odesíláno v elektronické podobě, pokud budete chtít mít vše na CD, mohu vypálit a odeslat poštou - na vaše náklady.

Cena se odvíjí dle složitosti a rozsahu vašich požadavků (přesnější kalkulaci bych vám napsala až budu vědět vaše požadavky a představu) , ale přibližně ceny začínají na 250 Kč - záleží na náročnosti zpracování.

Letáčky vám samozřejmě seskládám dle vašich potřeb do jakéhokoli tiskového formátu (např. 2 nebo 4 ks na formát A4 a podobně) - vše záleží jen na naší domluvě a vžd se Vám snažím maximálně vyhovět.

Vystavené náhledy jsou pouze pro vaši lepší představu - každá zakázka je samozřejmě originál, který bude jen a jen Váš !!!

Pochopitelně na vše obdržíte daňový doklad - fakturu

Na přání mohu zpracovat též ikonu, logo či jiné reklamní materiály - nakoukněte do albíčka a pokud tam nenajdete to, co byste si představovali, napište, budu se snažit vám vyjít vstříc.
  • 4. 5. 2017, 1:24

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie