Zobrazit přihlášovací formulář

Královna

Administrace

Královna

87 Kč 99 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
V srpnu 1997 zemřela princezna Diana, bezesporu jedna z nejoblíbenějších a nejidealizovanějších žen na celém světě. Celý svět byl zcela šokován, média šílela - a v Anglii, kde se typická odměřenost otřásla v základech, nastala vlna změn. Veřejnost získala…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Královna

87 Kč
Koupit
V srpnu 1997 zemřela princezna Diana, bezesporu jedna z nejoblíbenějších a nejidealizovanějších žen na celém světě. Celý svět byl zcela šokován, média šílela - a v Anglii, kde se typická odměřenost otřásla v základech, nastala vlna změn. Veřejnost získala v neočekávaně hlubokém žalu a dojetí značnou sílu. V chodbách královské rodiny měla tato tragédie také obrovský dopad, avšak ve zcela jiném směru. Za zavřenými dveřmi propukla silná soukromá bitva mezi nově zvolenou britskou vládou a královskou rodinou nad tím, jak se vypořádat s touto událostí. Diana byla velmi diskutabilní osobou. Po rozchodu s princem Charlesem odmítla sedět tiše v pozadí a stranit se veřejného života. Nyní, po jejím skonu, udělala královna Alžběta II (Helen Mirren - Oscar v kategorii Nejlepší herečka v hlavní roli) a její rodina to, co byli zvyklí dělat během rodinných tragédií - uzavřela se do svého tajného světa rituálů a protokolu, schovala se před veřejností na svém skotském sídle zvaném Balmoral. Postupně však byla novým, neomaleným ministerským předsedou Tony Blairem neochotně přesvědčena vystoupit na veřejnosti.
Tento významný střet mezi královnou snažící se plnit svůj starodávný mandát a důvtipným mistrem současných politických vztahů s veřejností vytváří srdce filmu Královna.
  • 21. 4. 2024, 16:35

  • Zobrazení

    226

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Pyramida boha slunce
Těžká rozhodnutí
Cena štěstí
Pí a jeho život
Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
Adios Django
Wimbledon
Nové
PAPIR

Wimbledon

Princ a já 1 + 2
Dopisy pro Julii
Nové
DIGIPACK

Dopisy pro Julii

Sherlock - 3.série kolekce
27 šatů
Nové
DIGIPACK

27 šatů

Kategorie