Zobrazit přihlášovací formulář

SETÍK-MANŽESTROVÉ KALHOTY A TRIČKO vel.74 - ROCHA

Administrace

SETÍK-MANŽESTROVÉ KALHOTY A TRIČKO vel.74 - ROCHA

80 Kč 95 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám pěkný teplejší setík manžestrových kalhot s laclem a trička s dlouhým rukávem, barevně vhodné spíše pro malého hošíka. Kalhoty jsou béžové barvy, po celé ploše vlisované proužky, Nastavitelná ramínka na pojezdových přezkách, na laslíku je funkční…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 2. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SETÍK-MANŽESTROVÉ KALHOTY A TRIČKO vel.74 - ROCHA

80 Kč
  • Popis zboží
Prodám pěkný teplejší setík manžestrových kalhot s laclem a trička s dlouhým rukávem, barevně vhodné spíše pro malého hošíka.
Kalhoty jsou béžové barvy, po celé ploše vlisované proužky, Nastavitelná ramínka na pojezdových přezkách, na laslíku je funkční kapsička, v pase pro snadnější oblékání jsou kovové knflíčky, naznačený poklopec, na PD jsou 4 funkční kapsičky a na jedné je modrý obrázek sluníčka, na ZD jsou 3 funkční kapsičky a na jedné je vyšitý nápis várobce, rozkrok je propínací na patentky. Mat. 100%bavlna, uvedená vel. 6-9 měsíců nebo 74, zn. ROCHA.
Tričko je s efektem dlouhých dvojitých rukávů, spodní části rukávů jsou v béžové barvě, zbytek bílá na hrudníku je zdobené nápisy a nášivkou chlapečka v džínovém oblečku, mat. 100%bavlna, uvedná vel. 6-12 měsíců nebo 74/80, zn. EARLY DAYS.
Setík je nošený, byl oblíbený, bez vážnějšího poškození, bez fleků a děr, bez žmolíků, jen na kalhotech se trochu loupe modré sluníčko a na tričku je nápis lehce popraskaný, ale jinak v pořádku, běžné nošení a praní, určo ještě dobře poslouží.
  • Značka

    ROCHA, EARLY DAYS

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    Kalhoty:délka od ramen po spodní lem 57cm, nohavice od švu pasu 34cm, od ramen po pas 23cm, šířka průramků 2x29cm, nohavice od rozkroku 20cm. Tričko:délka zad od ramen 30cm, šířka ramen 26cm, rukávy od švu ramen 23cm, rukávy od krku 28cm, průramky 2x31cm.

  • 29. 4. 2019, 19:57

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie