Zobrazit přihlášovací formulář

Retro panenka Hans,sběratelská,značková, želvička

Administrace

Retro panenka Hans,sběratelská,značková, želvička

3 855 Kč 4 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu VÝHRADNĚ SBĚRATELSKÝ A DEKORAČNÍ PŘEDMĚT: 46 CM VELKÁ RETRO PANENKA z klasické formy historické firmy Schildkröt. Typ se (podle účesu) nazývá Hans, panenka sama HONZÍK.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Retro panenka Hans,sběratelská,značková, želvička

3 855 Kč
  • Popis zboží
OKAMŽITĚ K DODÁNÍ!!! NAŠI NABÍDKU NAJDETE V BUDOUCNU JIŽ JEN PŘÍMO NA ..panenkov.eu VÝHRADNĚ SBĚRATELSKÝ A DEKORAČNÍ PŘEDMĚT: 46 CM VELKÁ RETRO PANENKA z klasické formy historické firmy Schildkröt. Typ se (podle účesu) nazývá Hans, panenka sama HONZÍK. Je z materiálu jménem tortulon, který po válce nahradil celuloid. Forma sama vznikla kolem roku 1936. Když byla forma křtěna, byl jejím kmotrem jeden z tehdy nejslavnějších německých šansoniérů a kabaretistů HANS ALBERS. Panenka má 5 kloubů, tj. pohyblivou i hlavu. Přestože původně byly tyto panenky na hraní, podle současné legislativy již předpisům nevyhovujÍ. I sběratel by měl být starší deseti let. HONZÍK má modelované vlásky a čočkové oči. Dodává se ve firemním kartonu. VYROBENO V NĚMECKU. NAKUPUJEME PŘÍMO U VÝROBCE.
JAKO DÁREK OBDRŽÍTE ZDARMA KATALOG NEJRENOMOVANĚJŠÍ NĚMECKÉ PANENKÁŘSKÉ FIRMY, KTERÁ MÁ V NABÍDCE I SBĚRATELSKÉ PLYŠÁKY.
PŘI OBJEDNÁVCE POSTUPUJEME V SOULADU S NOVÝM OBČANSKÝM ZÁKONEM. ZÁROVEŇ DOPORUČUJEME SI PŘEČÍST OBCHODNÍ PODMÍNKY.
  • 9. 2. 2018, 22:01

  • Zobrazení

    98

  • Oblíbené

    0

Kategorie