Zobrazit přihlášovací formulář

NAFUKOVACÍ SLON - SEDADLO - HOPSADLO

Administrace

NAFUKOVACÍ SLON - SEDADLO - HOPSADLO

345 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
ČESKÝ VÝROBCE.. ZBOŽÍ MŮŽETE OBJEDNÁVAT I PŘES NÁŠ E-SHOP. CHCETE-LI UŠETŘIT NA POŠTOVNÉM, NABÍZÍME I MOŽNOST OSOBNÍHO PŘEVZETÍ PŘÍMO V NAŠEM KAMENNÉM OBCHODĚ NA ADRESE - RETRO HRAČKY, NUSELSKÁ 90, PRAHA 4 - MICHLE. Nafukovací hračka Slon je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NAFUKOVACÍ SLON - SEDADLO - HOPSADLO

345 Kč
  • Popis zboží
ČESKÝ VÝROBCE..
ZBOŽÍ MŮŽETE OBJEDNÁVAT I PŘES NÁŠ E-SHOP.
CHCETE-LI UŠETŘIT NA POŠTOVNÉM, NABÍZÍME I MOŽNOST OSOBNÍHO PŘEVZETÍ PŘÍMO V NAŠEM KAMENNÉM OBCHODĚ NA ADRESE - RETRO HRAČKY, NUSELSKÁ 90, PRAHA 4 - MICHLE.

Nafukovací hračka Slon je vyrobena z modré fólie. Výška Slona je 530 mm a délka 760 mm. Jedná se o sedací hračku pro nejmenší dětí. V hračce je pískátko, které hračku ozvučí.

Nadčasový a originální design nafukovacích hraček z Fatry upoutá pozornost dětí i dospělých. Vetšině dospělých se při pohledu na hračky vybaví mládí :-)

Hračky jsou vyrobeny ve výrazných barvách a ocení je děti od 2 do 4 let, protože zvířátka svou velikostí a tvarem umožnují dětem na nich sedět a příjemně je obejmout.

Hračky jsou vyrobeny s certifikátem o zdravotní nezávadnosti a bez ftalátů.

Certifikát „Bezpečná hračka“, označuje, že kupovaný výrobek je bezpečný a zdravotně nezávadný. Každá hračka je balena do PE sáčku s návodem v českém, anglickém a francouzském jazyce.

Nahuštěný slon - délka 760 mm / výška 530 mm
  • 23. 4. 2018, 16:32

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    1

Kategorie