Zobrazit přihlášovací formulář

SPORTOVNÍ LAHEV S BRČKEM

Administrace

SPORTOVNÍ LAHEV S BRČKEM

89 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 14 uživatelů
Praktický, barevný hrníček se slámkou je určen pro děti starší jednoho roku, které již umí samostatně pít. Profilovaný tvar a speciální výstupky usnadňují držení hrníčku v dětských ručičkách. Pod pohyblivou část víčka můžete zavřít slámku, pokud dítě z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SPORTOVNÍ LAHEV S BRČKEM

89 Kč
  • Popis zboží
Praktický, barevný hrníček se slámkou je určen pro děti starší jednoho roku, které již umí samostatně pít. Profilovaný tvar a speciální výstupky usnadňují držení hrníčku v dětských ručičkách. Pod pohyblivou část víčka můžete zavřít slámku, pokud dítě z hrníčku nepije. Výhody hrníčku oceníte na procházkách nebo při cestování. Objem 370 ml.
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly (láhev, víčko se slámkou) v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou slámku ucpat. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození vyměňte výrobek za nový.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání slazených nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Upozornění! Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. Informace o výrobku uchovejte pro případné pozdější použití. Číslo série a datum výroby je uvedeno na obalu.

Sportovní láhev malá odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,
Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
  • 11. 4. 2024, 18:44

  • Zobrazení

    354

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie