Zobrazit přihlášovací formulář

10ks Gumička do vlasů ~pružinka~ INVISIBOBBLE ~mix

Administrace

10ks Gumička do vlasů ~pružinka~ INVISIBOBBLE ~mix

119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 14 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
BAREVNÝ MIX 10-TI KUSŮ PLASTOVÝCH GUMIČEK Díky svému specifickému tvaru gumička Invisibobble po sobě na vlasech nezanechává žádnou stopu. Kolem culíku vytváří minimální tlak, a přesto vlasy pevně drží pohromadě. Nosit ji tak můžete celý den – bez…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

10ks Gumička do vlasů ~pružinka~ INVISIBOBBLE ~mix

119 Kč
  • Popis zboží
BAREVNÝ MIX 10-TI KUSŮ PLASTOVÝCH GUMIČEK

Díky svému specifickému tvaru gumička Invisibobble po sobě na vlasech nezanechává žádnou stopu. Kolem culíku vytváří minimální tlak, a přesto vlasy pevně drží pohromadě. Nosit ji tak můžete celý den – bez ohledu na to, zda jste zrovna v posilovně, ve vodě, v kanceláři nebo zda jste se doma rozhodly, že si na chvíli zdřímnete. I po celodenním nošení na vlasech nenajdete po Invisibobble jedinou stopu. Gumičku navíc můžete nosit i na zápěstí jako stylový náramek. Seznamte se s gumičkou INVISIBOBBLE!

Díky svému specifickému tvaru gumička Invisibobble po sobě na vlasech nezanechává žádnou stopu. Kolem culíku vytváří minimální tlak, a přesto vlasy pevně drží pohromadě. Nosit ji tak můžete celý den – bez ohledu na to, zda jste zrovna v posilovně, ve vodě, v kanceláři nebo zda jste se doma rozhodly, že si na chvíli zdřímnete. I po celodenním nošení na vlasech nenajdete po Invisibobble jedinou stopu. Gumičku navíc můžete nosit i na zápěstí jako stylový náramek.

Beze stopy
Tajemství gumičky Invisibobble spočívá v jejím specifickém tvaru, který připomíná telefonní šňůru. Nerovnoměrný tlak, který Invisibobble vyvíjí po obvodu culíku, umožňuje, aby vlasy pevně držely bez přílišného sevření. Vlasům tak v porovnání s běžnou gumičkou nabízí mnohem více prostoru a předchází vzniku viditelných stop na vlasech po jejich rozpuštění.

Bez bolestí hlavy
Bolesti hlavy doprovázející nošení gumičky jsou u žen dost častý jevem. Invisibobble díky svému specifickému tvaru nabízí pevné sevření, aniž by vlasy nebo pokožku hlavy vytahoval. Péče Gumičky Invisibobble jsou maximálně šetrné k vlasům. Na rozdíl od klasických gumiček není jejich spoj kovový. Vlasy se tak do nich nezachytávají, netrhají a nelámou. Konce Invisibobble jsou sletované a jej
  • 28. 7. 2018, 21:20

  • Zobrazení

    127

  • Oblíbené

    1

Kategorie