Zobrazit přihlášovací formulář

Rostoucí židle pro děti - SEBA - dvojkombinace

Administrace

Rostoucí židle pro děti - SEBA - dvojkombinace

1 850 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 12 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Rostoucí židle pro děti - SEBA – dvojkombinace (ohrádka i stoleček) - výjimečná na trhu. * Židlička roste spolu s dítětem. Vzhledem k velké odkládací ploše, tzv. stolečku, slouží dítěti nejen jako jídelní židle, ale i jako první komfortní jídelní stůl.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Rostoucí židle pro děti - SEBA - dvojkombinace

1 850 Kč
  • Popis zboží
Rostoucí židle pro děti - SEBA – dvojkombinace (ohrádka i stoleček) - výjimečná na trhu.

* Židlička roste spolu s dítětem. Vzhledem k velké odkládací ploše, tzv. stolečku, slouží dítěti nejen jako jídelní židle, ale i jako první komfortní jídelní stůl. Je prostorná, pohodlná, nabízí ergonomické a bezpečné sezení pro batolata, ale později i pro předškoláčky a školáčky.
* Židle je vyrobena z kombinace překližky a dřeva v barvě břízy a je ošetřena horkým voskem. Pevné sedací a podpěrné plochy lze výškově upravovat díky drážkám na vnitřní straně konstrukce židle.
* Cena zahrnuje - pruhované polštářky, opěrku i odnimatelný „stoleček“ – není třeba platit zvlášť !!!
* ODNIMATELNÝ stoleček = velká odkládací plocha na jídlo, pití, případně hračky, lze jednoduchým grifem sundat a pak zůstává jen ohrádka pro malé dítě. Pro větší děti se vše oddělá a židlička se používá jako židle k např. psacímu stolu.
* Pro větší komfort při sezení dodáváme k židličkám za příplatek 100 Kč dekorativní polstrování dle vlastního výběru. Na vyžádání zašlu e-mailem všechny vzory, případně vše najdete na - navštivte náš e-shop.
* Dodáváno demontované, zabalené, s českým návodem k montáži. Každé balení je před odesláním rozbaleno a fyzicky zkontrolováno.
  • Značka

    2MK

  • Rozměry

    Celková výška: 78 cm Výška sedáku: libovolně volitelná Hmotnost: 7,5 kg Nosnost: max. 50 kg Rozměry: 48 x 58 cm Věková kategorie: od 6 měsíců do cca 10 let (dle tělesné konstituce dítěte)

  • 2. 5. 2019, 14:34

  • Zobrazení

    247

  • Oblíbené

    1

Kategorie