Zobrazit přihlášovací formulář

Výklad karet pro 1 rok dopředu

Administrace

Výklad karet pro 1 rok dopředu

259 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 17 uživatelů
V životě každého člověka nastane okamžik, kdy neví jak dál a potřebuje poradit. S pomocí výkladu karet můžete nahlédnout do budoucnosti. Pomohou Vám vyřešit složitou životní situaci a ukáži Vám, jakým směrem se Váš osud vyvíjí. Vykládání karet …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Výklad karet pro 1 rok dopředu

259 Kč
  • Popis zboží
V životě každého člověka nastane okamžik, kdy neví jak dál a potřebuje poradit. S pomocí výkladu karet můžete nahlédnout do budoucnosti. Pomohou Vám vyřešit složitou životní situaci a ukáži Vám, jakým směrem se Váš osud vyvíjí.

Vykládání karet

Proč si lidé nechávají vykládat z karet? Život je velmi komplikovaný, a tak jsou některá jednání, pocity, snahy i myšlenky vzájemně propojeny a ovlivňují běh věcí, zapříčiňují neočekávané zvraty a zpomalují či urychlují naše záměry. Plno věcí, si můžeme racionálně naplánovat. Stanovíme si věci, domlouváme či organizujeme různá setkání, ale nikomu se v životě nepodaří mít pod kontrolou ,,náhodu, jednání, myšlení a chování druhých nebo jiné podobné vlivy". Vykládáním karet můžete zjistit případné náhodné souhry, jak se situace ve vztahu k dané otázce jeví a jaké možnosti vývoje (možné cesty) z toho vyplývají. Co vám ovšem nedokážou karty předpovědět, je nezměnitelný osud - ať už v negativním, nebo pozitivním smyslu.

Budoucí události, které zjistíme vykládáním karet nastanou, pokud se na aktuálním stavu nic nezmění. Pokud však dojde ke změně ve Vás, nebo ve Vašem postoji k problému atd., změní se také budoucnost. Když Vás tedy karty varují, že byste měli něco vylepšit na vztahu mezi Vámi a partnerem, aby nedošlo k Vašemu duševnímu odlučování a postupně k celkovému odloučení, bude jen na Vás, zda půjdete cestou kterou jdete, nebo se vyhnete této cestě, díky tomu že přístup změníte. Když třeba karty hovoří o zvýšení platu, pravděpodobně Vám nebude dělat problém, se na svého nadřízeného zvlášť hezky usmívat a v práci se více snažit.
  • 16. 12. 2019, 10:21

  • Zobrazení

    168

  • Oblíbené

    0

Kategorie