Zobrazit přihlášovací formulář

Softshellové kalhoty s cordurou

Administrace

Softshellové kalhoty s cordurou

399 Kč 645 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
VYPRODÁNO - JIŽ NEOBJEDNÁVÁM !!! ČESKÁ VÝROBA Dětské kalhoty Fantom SOFTSHELL s cordurou jsou vhodné na všední nošení i sportovní aktivity. Kalhoty jsou ušité z třívrstvého materiálu s membránou. Materiál je nepromokavý, větruodolný a prodyšný. Kalhoty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Softshellové kalhoty s cordurou

399 Kč
  • Popis zboží
VYPRODÁNO - JIŽ NEOBJEDNÁVÁM !!!
ČESKÁ VÝROBA
Dětské kalhoty Fantom SOFTSHELL s cordurou jsou vhodné na všední nošení i sportovní aktivity. Kalhoty jsou ušité z třívrstvého materiálu s membránou. Materiál je nepromokavý, větruodolný a prodyšný. Kalhoty jsou do gumy s páskem a umělohmotnou přezkou. V části bočních dílů je všita reflexní páska pro větší bezpečnost. V délce lze nohavice stáhnout gumošňůrou s brzdičkou. Na předních dílech jsou kapsy. Při nošení v zimě při nízkých venkovních teplotách výborně izolují a zároveň při nošení ve vyhřátých místnostech jsou prodyšné. Přesto je v zimě vhodné nosit pod kalhoty termoprádlo. Ke každému výrobku můžeme dodat na vyžádání kousek látky navíc.

CORDURA je našitá na zadní části kalhot a na kolenou. Jedná se o zátěžovou, oděruvzdornou, nepromokavou tkaninu, která je velice odolná a brání prodření na těchto exponovaných místech.

POZOR - při praní nesmíte použít aviváž a změkčovadla!

!!TIP!!!: Velkou výhodou je kombinovatelnost SOFTSHELL kalhot s termokamašemi THERMAL-TEC®. Například dítě je chráněno cestou do školy SOFTSHELL kalhotami s hřejivými termokamašemi. V budově si kamaše sundá a je pouze v SOFTSHELL kalhotách.



Složení materiálu: Třívrstvý materiál s membránou MICROSIDE (hladký povrch)
96% polyester, 4% elastan
Paropropustnost: 5 000g H2O/m2 za 24 hod
Vodní sloupec 10 000g H2O/m2 za 24 hod

rubová strana - MICROFLEECE
  • 4. 12. 2017, 9:30

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Kategorie