Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

N.O.V.É. TERMOKOZAČKY vel. 40

Administrace

N.O.V.É. TERMOKOZAČKY vel. 40

399 Kč 449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Nohy v teple a suchu díky membráně Helio Supra. Odolný svrchní materiál – odpuzuje vodu a nečistoty díky ochraně vlákna Teflon®. S měkkou a hřejivou fleecovou podšívkou. Vatovaná holenní část se stahovací gumou – kozačky optimálně sedí. S odolnou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

N.O.V.É. TERMOKOZAČKY vel. 40

399 Kč
  • Popis zboží
Nohy v teple a suchu díky membráně Helio Supra. Odolný svrchní materiál – odpuzuje vodu a nečistoty díky ochraně vlákna Teflon®. S měkkou a hřejivou fleecovou podšívkou. Vatovaná holenní část se stahovací gumou – kozačky optimálně sedí. S odolnou protiskluzovou podrážkou s profilem. Včetně mrazuvzdorné vložky s hliníkovou vrstvou – odpuzuje chlad a udržuje teplo. Jsou moc krásné, nové, jen vyzkoušené, zvolila jsem špatnou velikost.
Materiál:
svrchní materiál 100 % polyamid. Podšívka 100 % polyester. Lemování PU, barva uvedena khaki, ale je spíše hnědá, krásně hnědá.
Teflon® zabraňuje okamžitému pronikání tekutin do tkaniny. Skvrnu tak lze odsát přiložením hadříku. Kromě toho se díky ochraně vláken z Teflon®-u zlepší vlastnosti textilií při jejich udržování.
  • Značka

    TCHIBO

  • Rozměry

    velikost uvedena 40, délka stélky uvedena 25,2 cm, nejsou vhodné na vysoký nárt - nemají po straně zip, jsou jen natahovací

  • 17. 4. 2020, 11:36

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie