Zobrazit přihlášovací formulář

N.O.V.É. TERMOKOZAČKY vel. 40

Administrace

N.O.V.É. TERMOKOZAČKY vel. 40

399 Kč 449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Nohy v teple a suchu díky membráně Helio Supra. Odolný svrchní materiál – odpuzuje vodu a nečistoty díky ochraně vlákna Teflon®. S měkkou a hřejivou fleecovou podšívkou. Vatovaná holenní část se stahovací gumou – kozačky optimálně sedí. S odolnou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

N.O.V.É. TERMOKOZAČKY vel. 40

399 Kč
  • Popis zboží
Nohy v teple a suchu díky membráně Helio Supra. Odolný svrchní materiál – odpuzuje vodu a nečistoty díky ochraně vlákna Teflon®. S měkkou a hřejivou fleecovou podšívkou. Vatovaná holenní část se stahovací gumou – kozačky optimálně sedí. S odolnou protiskluzovou podrážkou s profilem. Včetně mrazuvzdorné vložky s hliníkovou vrstvou – odpuzuje chlad a udržuje teplo. Jsou moc krásné, nové, jen vyzkoušené, zvolila jsem špatnou velikost.
Materiál:
svrchní materiál 100 % polyamid. Podšívka 100 % polyester. Lemování PU, barva uvedena khaki, ale je spíše hnědá, krásně hnědá.
Teflon® zabraňuje okamžitému pronikání tekutin do tkaniny. Skvrnu tak lze odsát přiložením hadříku. Kromě toho se díky ochraně vláken z Teflon®-u zlepší vlastnosti textilií při jejich udržování.
  • Značka

    TCHIBO

  • Rozměry

    velikost uvedena 40, délka stélky uvedena 25,2 cm, nejsou vhodné na vysoký nárt - nemají po straně zip, jsou jen natahovací

  • 17. 4. 2020, 11:36

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Kategorie