Zobrazit přihlášovací formulář

NEVYLÉVACÍ HRNÍČEK BALONEK- SLZA 250 ML

Administrace

NEVYLÉVACÍ HRNÍČEK BALONEK- SLZA 250 ML

105 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nevylévací hrníček Balónek se vyznačuje stabilní základnou a širokým otvorem, který usnadňuje plnění a mytí. Obsahuje nový těsnící systém, který zabraňuje vylévání tekutiny pokud je např. hrníček upuštěn nebo nesen dnem vzhůru. Objem 250ml. Hrníček…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NEVYLÉVACÍ HRNÍČEK BALONEK- SLZA 250 ML

105 Kč
  • Popis zboží
Nevylévací hrníček Balónek se vyznačuje stabilní základnou a širokým otvorem, který usnadňuje plnění a mytí. Obsahuje nový těsnící systém, který zabraňuje vylévání tekutiny pokud je např. hrníček upuštěn nebo nesen dnem vzhůru. Objem 250ml. Hrníček neobsahuje BPA.
Udržujte v čistotě. Z hygienických důvodů vložte před prvním použitím vyčištěné a rozmontované části hrníčku na 5 minut do vařící vody a vyvařte. Delší vyvařování než je doporučené nebo tvrdá voda mohou způsobit vznik usazenin. Před každým dalším použitím hrníček vyčištěte a vypláchněte horkou vodou. Již nevyvařujte. Husté tekutiny (např. šťávy s kousky ovoce) mohou ucpat otvory ve ventilu. Ovocné šťávy a čaje mohou způsobit zabarvení hrníčku a pítka.
Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Před každým použitím výrobek zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení výrobek ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání slazených nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Výrobek není hračka. Všechny díly uchovávejte mimo dosah dítěte.
  • 6. 10. 2016, 10:39

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie