Zobrazit přihlášovací formulář

DENK AKTIV Šťáva pro mentální výkonnost

Administrace

DENK AKTIV Šťáva pro mentální výkonnost

740 Kč 980 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 40 Kč
Neobsahuje lepek ani laktózu. Mentální výkonností se rozumí souhra různých duševních vlastností. Nejdůležitější jsou paměť a schopnost koncentrace. Paměť je schopnost nervového systému uchovávat, třídit a v případě potřeby si znovu vybavovat přijaté…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DENK AKTIV Šťáva pro mentální výkonnost

740 Kč
  • Popis zboží
Neobsahuje lepek ani laktózu.

Mentální výkonností se rozumí souhra různých duševních vlastností. Nejdůležitější jsou paměť a schopnost koncentrace. Paměť je schopnost nervového systému uchovávat, třídit a v případě potřeby si znovu vybavovat přijaté informace. Koncentrace je definována jako úmyslné zaměření pozornosti na určitou činnost. Úbytek mentální výkonnosti není problém, který by se týkal jen seniorů. U dětí hovoříme o poruše pozornosti s hyperaktivitou nebo o syndromu denního snění, u dospělých o depresích, vyhoření, stařecké demenci a / nebo poruchách spánku. Symptomy všech těchto onemocnění se liší, avšak jejich příčiny bývají převážně identické.

Četné vědecké výzkumy v oboru výživy ukazují, že únava a neschopnost soustředění, nepozornost a hyperaktivita bývají často způsobeny mimo jiné takzvaným deficitem stopových prvků. Stopové prvky jsou vitaminy a minerální látky, ale také sekundární látky rostlinného původu, které se vyskytují v kvalitních potravinách (např. ve volně rostoucím ovoci, resp. zelenině). Především v průmyslových zemích je patrná nerovnováha v každodenním zásobení kaloricky vydatnou potravou (bílkovinami, tuky, sacharidy = makroživinami) a mikroživinami regulujícími látkovou výměnu.
Šťáva Cosmoterra Denk Aktiv byla vyvinuta výživovými specialisty. Obsahuje vitaminy řady B, vitamin C, zinek a hořčík, selen, chrom, měď a mangan.




Šťáva DENK AKTIV přispívá


k normálním kognitivním funkcím
Schopnost našeho mozku adekvátně reagovat na informace z vnějších signálů závisí mimo jiné na zásobách určitých stopových prvků v našem organismu. Stopový prvek zinek přispívá k normálním kognitivním funkcím, kyselina pantotenová k normálnímu duševnímu výkonu.

k normálním psychickým funkcím
Naše odol
  • Značka

    COSMOTERRA

  • Rozměry

    Objem: 500 ml, kód Art.130360 Expirace 8-2018

  • 16. 7. 2021, 20:21

  • Zobrazení

    150

  • Oblíbené

    1

Kategorie