Zobrazit přihlášovací formulář

DAX RENOVACE BUNĚK 55+ Denní a noční krém

Administrace

DAX RENOVACE BUNĚK 55+ Denní a noční krém

265 Kč 385 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Sametový, dokonale se vstřebávající krém proti vráskám. Doporučuje se pro každodenní péči o všechny typy pleti po 55 letech, s viditelnými známkami stárnutí kůže jako jsou vrásky, snížený, tón pleti a pružnost, ztráta oválu. Aktivní složky: Řasy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DAX RENOVACE BUNĚK 55+ Denní a noční krém

265 Kč
  • Popis zboží
Sametový, dokonale se vstřebávající krém proti vráskám. Doporučuje se pro každodenní péči o všechny typy pleti po 55 letech, s viditelnými známkami stárnutí kůže jako jsou vrásky, snížený, tón pleti a pružnost, ztráta oválu.

Aktivní složky:
Řasy WAKAME - přírodní koncentrát z hnědých řas Wakame aktivuje 14 procesů, které zvyšují syntézu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové v kůži. Redukuje vrásky všech typů, vyhlazuje a napíná pleť.

PEPTIDY MLADOSTI - komplex peptidů, které mají schopnost proniknout hluboko do kůže. Redukuje délku a hloubku mimických vrásek, aktivuje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové v pokožce. Působí silně proti vráskám, vyhlazuje, zlepšuje pružnost a napětí pokožky, čímž poskytuje efekt hlubokého liftingu.

KMENOVÉ BUŇKY Z RŮŽÍ - zvyšuje vitalitu kožních kmenových buněk, urychluje procesy regenerace pokožky. Bojují proti vráskám a snižují hloubku a počet vrásek. Chrání před nečistotami ovzduší, zlepšují funkci bariéry kůže.


Účinek:
zvyšují syntézu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové
zlepšuje pružnost a napětí pokožky
poskytuje efekt hlubokého liftingu
chrání před nečistotami ovzduší
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem: 50 ml, kód 50786

  • 16. 7. 2021, 20:22

  • Zobrazení

    110

  • Oblíbené

    1

Kategorie