Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÉ NOČNÍ STOLKY / STOLEK - VELKÝ VÝBĚR

Administrace

DĚTSKÉ NOČNÍ STOLKY / STOLEK - VELKÝ VÝBĚR

1 649 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
POZOR: Foto zobrazuje pouze výběr - konkrétní vzor (potisk obrázkem) si můžete vybrat podle vzoru postele ze vzorníku (všechny postele HAPPY BABIES naleznete v našem e-shopu v nabídce dětských postelí ve velikostech 140x70cm, 160x80cm a 180x90cm). Dále…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÉ NOČNÍ STOLKY / STOLEK - VELKÝ VÝBĚR

1 649 Kč
  • Popis zboží
POZOR: Foto zobrazuje pouze výběr - konkrétní vzor (potisk obrázkem) si můžete vybrat podle vzoru postele ze vzorníku (všechny postele HAPPY BABIES naleznete v našem e-shopu v nabídce dětských postelí ve velikostech 140x70cm, 160x80cm a 180x90cm).
Dále je možné vybírat ze 3 různých TYPŮ nočních stolků (se šuplíky nebo se zavírací skříňkou).
A také máte na výběr mezi 9 barvami dřeva - bílá, buk, kalvados, kaštan wenge, světlá hruška, růžová, oranžová, modrá a zelená!

DĚTSKÝ NOČNÍ STOLEK
Noční stolek tvoří především funkční doplněk k dětské posteli. Pokud je vhodně sladěn s postelí, má však také svoji estetickou funkci. Každé dítě jistě ocení odkládací plochu u své postele. Vyberte mu některý ze široké nabídky dětských nočních stolků v mnoha barvách a provedeních za nízké ceny! Nabízíme stovky vzorů dětských nočních stolků pro chlapce i děvčata. Dětské noční stolky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní lamino desky, na čele mají krásný barevný potisk, který se Vašemu dítěti jistě zalíbí.

Rozměry nočního stolku: 40 x 44 x 34 cm.

NÁŠ TIP: Ve stejném motivu si u nás můžete dokoupit i dětskou postel, poličku, komodu, truhlu na hračky, skříň nebo dětský stůl.

Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 26. 10. 2018, 11:37

  • Zobrazení

    84

  • Oblíbené

    0

Kategorie