Zobrazit přihlášovací formulář

Dax DETOX ZEŠTÍHLUJÍCÍ zpevňující sérum TERMO

Administrace

Dax DETOX ZEŠTÍHLUJÍCÍ zpevňující sérum TERMO

239 Kč 339 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 40 Kč
Termo-sérum se silným zpevňujícím a zeštíhlujícím účinkem s jedinečnou recepturou, která lokálně zahřívá pokožku. Výsledkem je, že účinné látky lépe pronikají a pracují efektivněji, čímž expresně redukují celulitidu a remodelují postavu. Účinek a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dax DETOX ZEŠTÍHLUJÍCÍ zpevňující sérum TERMO

239 Kč
  • Popis zboží
Termo-sérum se silným zpevňujícím a zeštíhlujícím účinkem s jedinečnou recepturou, která lokálně zahřívá pokožku. Výsledkem je, že účinné látky lépe pronikají a pracují efektivněji, čímž expresně redukují celulitidu a remodelují postavu.

Účinek a aktivní složky:
HOT-IMBIR - rozehřívací komplex na bázi zázvoru usnadňuje vstřebávání účinných látek a urychluje jejich aktivitu. Během masáže pomáhá stimulovat mikrocirkulaci a snižuje viditelnost „pomerančové kůry“. Intenzivně zpevňuje a tonizuje pokožku.

ZELENÝ JEČMEN proSLIM - unikátní komplex založený na extraktu mladého ječmene, který je ve stravě známý svým vlivem na urychlení spalování tělesného tuku. Zeštíhluje a remodeluje postavu. Snižuje viditelnost celulitidy a zabraňuje jejímu opakování. Také zlepšuje tón pleti.

EXTRAKT z hořkého pomeranče - podporuje redukci celulitidy a zabraňuje jejímu vzniku. Kromě toho eliminuje nerovnosti na kůži.

KOFEIN COMPLEX - urychluje proces hubnutí, zeštíhluje a tvaruje postavu.

Efekty:
Silně zpevňuje
Redukuje celulitidu
Zeštíhluje
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem: 250 ml, obj. kód 58249

  • 15. 7. 2021, 9:06

  • Zobrazení

    160

  • Oblíbené

    1

Kategorie