Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÉ PSACÍ STOLY - 90 OBRÁZKŮ, 9 BAREV DŘEVA !!!

Administrace

DĚTSKÉ PSACÍ STOLY - 90 OBRÁZKŮ, 9 BAREV DŘEVA !!!

2 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
DĚTSKÝ PSACÍ STŮL - DĚTSKÉ PSACÍ STOLY - kvalitní stoly pro děti do dětských pokojů. Na výběr máme stovky vzorů dětských stolků! Také máte na výběr mezi 9 barvami dřeva - bílá, buk, kalvados, kaštan wenge, světlá hruška, růžová, oranžová, modrá a zelená…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÉ PSACÍ STOLY - 90 OBRÁZKŮ, 9 BAREV DŘEVA !!!

2 799 Kč
  • Popis zboží
DĚTSKÝ PSACÍ STŮL - DĚTSKÉ PSACÍ STOLY - kvalitní stoly pro děti do dětských pokojů. Na výběr máme stovky vzorů dětských stolků!
Také máte na výběr mezi 9 barvami dřeva - bílá, buk, kalvados, kaštan wenge, světlá hruška, růžová, oranžová, modrá a zelená!
NÁŠ TIP: Ve stejném motivu jako tento dětský stůl můžete u nás zakoupit také dětskou postel, komodu, box na hračky, dětskou poličku, skříň nebo úložný regál.
Dětské stoly nabízíme ve velkém množství vzorů, velikostí i barevných provedení. Dětské psací stoly můžete mít se šuplíky, skříňkou nebo bez úložných prostor, můžete si zvolit počet zásuvek, šířku stolu i barevné provedení či imitaci dřeva. Vaše děti naopak jistě ocení možnost vybrat si stůl v originálním designu přesně podle svých představ. Z desítek jedinečných obrázkových vzorů pro chlapce i děvčata si nelze nevybrat. Všechny námi nabízené dětské a studentské stoly jsou vyrobeny z velmi kvalitního lamina. Výběrem nábytku z naší nabídky můžete vytvořit dětem praktický a zároveň hravý pokojíček, ve kterém bude radost spát i hrát si.

POZOR: Foto zobrazuje pouze typ stolu - konkrétní vzor (potisk obrázkem) si můžete vybrat podle vzoru postele ze vzorníku (všechny postele HAPPY BABIES s detaily obrázků naleznete v naší nabídce dětských postelí ve velikostech 140x70cm, 160x80cm a 180x90cm).

Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 17. 8. 2017, 15:21

  • Zobrazení

    122

  • Oblíbené

    0

Kategorie