Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Cybex Sirona + potah

Administrace

Autosedačka Cybex Sirona + potah

4 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám autosedačku vhodnou pro děti od 0 do 4 let umožňující přepravu po i proti směru jízdy. Potah v barvě Natural. Vše funkční. Vady: na levém boku zašitá trhlinka v potahu cca 1cm. Reálné foto dodám. K sedačce přidávám originál letní potah v ceně 900…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 8. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Cybex Sirona + potah

4 500 Kč
  • Popis zboží
Prodám autosedačku vhodnou pro děti od 0 do 4 let umožňující přepravu po i proti směru jízdy. Potah v barvě Natural. Vše funkční. Vady: na levém boku zašitá trhlinka v potahu cca 1cm. Reálné foto dodám. K sedačce přidávám originál letní potah v ceně 900 Kč zdarma.

Vlastnosti:
- Pozice proti směru jízdy od narození do cca. 4 let (0-18 kg) s 5-ti bodovým systémem pásů snižuje riziko vážných či fatálních zranění při čelním střetu bez omezování dítěte
- Volitelná pozice po směru jízdy od cca 9 měsíců do cca 4 let (9-18 kg) s bezpečnostním pultem bez žádného omezování nabízí nejlepší ochranu dítěte ve chvíli, kdy už je příliš velké
- Instalace ISOFIX jedním kliknutím(v pozici po i proti směru jízdy) jednoduchá a rychlá instalace pro více bezpečí a méně rizika nesprávného použití. Opěra poskytuje dodatečnou stabilitu a napomáhá absorbovat energii při čelním střetu.
- (Seat to Chassis) Technologie „Sedačka ke konstrukci“ (patentováno)
tvoří přímé spojení mezi automobilem a autosedačkou. V případě nehody jsou bezpečnostní mechanismy autosedačky a automobilu aktivovány současně a proces absorpce nárazu tak začíná ve velmi brzké fázi.
- 360° otočný mechanismus nabízí pohodlnou pozici pro nástup i výstup s autosedačkou směřující do strany a umožňuje uživateli bez námahy zad a jednoduše změnit mezi pozicí po směru a proti směru jízdy a to bez nutnosti vyjmutí celé sedačky.
- L.S.P. (Teleskopický systém lineární ochrany při bočním nárazu) přidává další bezpečnost v pozici po směru i proti směru jízdy absorpcí sil, způsobených bočním nárazem. Lineární série reakcí a probíhá společně s protektory skrze nastavitelné boční ochranné chrániče.
- Nastavitelný bezpečnostní pult (patentováno) funguje stejně jako nafouknutý airbag ab
  • Značka

    CYBEX

  • Rozměry

    Určeno pro věk 0-4roky.

  • 3. 8. 2019, 23:13

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie