Zobrazit přihlášovací formulář

BRAZIL KERATIN - MASKA ZA STUDENA COCO 300 ML

Administrace

BRAZIL KERATIN - MASKA ZA STUDENA COCO 300 ML

189 Kč 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 79 Kč
Keratinová maska - tekuté vlasy - zázrak z přírody. Nejúčinnější a nejdokonalejší regenerační systém pro Vaše narušené vlasy. Způsobí regeneraci a zpevnění všech typů vlasů bez ohledu na fakt, že vyrostlý vlas je již ,, nedostatečně vyživován" a obecně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 2. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BRAZIL KERATIN - MASKA ZA STUDENA COCO 300 ML

189 Kč
  • Popis zboží
Keratinová maska - tekuté vlasy - zázrak z přírody. Nejúčinnější a nejdokonalejší regenerační systém pro Vaše narušené vlasy.

Způsobí regeneraci a zpevnění všech typů vlasů bez ohledu na fakt, že vyrostlý vlas je již ,, nedostatečně vyživován" a obecně jej nelze nijak vyživit. Keratinová maska funguje na principu chemické reakce, která je na charakteru vlasu nezávislá.

Návod na použití:

1.Vlasy umyjte čistícím šampónem Clarifying. Šampón nechte chvíli působit, opláchněte a vysušte fénem.

2.Na suché vlasy naneste tekutý gel keratinové masky a pod igelitovým sáčkem za občasného promnutí gelu ve vlasech, aby se stejnoměrně rozprostřel po jejich povrchu, ponechte vlasy minimálně 15 - 30 minut zapařit. Proces regenerace lze urychlit lehkým zahřátím pomocí fénu.

3.Následně teplou vodou gel z vlasů vymyjte bez použití šamponu, naneste kondicionér, nechte působit 2 min., vlasy rozčešte a opět opláchněte vodou.

Doporučeno pro: Pro regeneraci vlasů dlouhých, roztřepených, poškozených UV zářením, barvením, zesvětlováním a trvalením. Po opakovaném použití získají Vaše vlasy zpět pevnost, lesk a objem.

Doporučená aplikace: Jedenkrát týdně.

Aktivní látky: HYDROGENATED COCONUT OIL, HYDROLYZED KERATIN, ACETYL CYSTEINE, PANTHENOL, LECITHIN.

Obsah: 300 ml
  • 3. 8. 2017, 15:34

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Kategorie