Zobrazit přihlášovací formulář

Parní čistič Ekolux 8000 + příslušenství

Administrace

Parní čistič Ekolux 8000 + příslušenství

17 480 Kč 37 480 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 199 Kč
Jako nový, jen 3x použitý, zcela 100% stav, včetně kupní smlouvy a dokladu o zaplacení (PC 37480Kč, unáhlená koupě mé maminky, nevyužije), podrobný návod v češtině včetně názorných fotografií, doživotní servis.. Parní systém Ekolux 8000 nabízí nové…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Parní čistič Ekolux 8000 + příslušenství

17 480 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Jako nový, jen 3x použitý, zcela 100% stav, včetně kupní smlouvy a dokladu o zaplacení (PC 37480Kč, unáhlená koupě mé maminky, nevyužije), podrobný návod v češtině včetně názorných fotografií, doživotní servis.. Parní systém Ekolux 8000 nabízí nové čistící možnosti díky přirozené síle páry.. Díky kvalitní suché páře, patentovanému bezpečnostnímu ventilu, konstrukci a množství různého příslušenství je úklid snadný a jednodušší bez použití jakýchkoli chemických přípravků.. Dokážete si představit 4800 litrů páry, která čistí? Ekolux ji vytvoří z 2,4 litru obyčejné vody. Toto množství pak umožní 2-3 hodiny účinného a ekologického úklidu bez jakéhokoli přerušení. Pára o vysoké teplotě 138 st.C nejen čistí, ale i dezinfikuje. Účinně odstraňuje roztoče, viry i bakterie a obejde se bez použití agresivních čistících prostředků. Čištění je tak zdravější a levnější.. Parní čistič se dá použít prakticky na všechny povrchy. Plný výkon páry můžeme využít především na čištění a dezinfekci koupelen a WC, sanitární keramiky, dlaždic a obkladů. Na čištění odpadů, na podlahy jako je PVC, dlažba, plovoucí podlaha, mramor, korek, na čištění oken atd.. Ekolux odstraní nečistoty, se kterými jste se již smířili. Díky 3,5 baru vysokému tlaku páry si hravě poradí se zašlými troubami, varným sklem, špinavými spárami a dokonce i vodním kamenem.. Po šetrném vyčištění koberce nebo jiné textilie suchou parou nemusíte dlouhé hodiny čekat na uschnutí. Již za několik minut můžete vyčištěné plochy užívat.. Práce s Ekoluxem je jednoduchá, účinná a rychlá. Obsluhu zvládnou hravě i ti, kteří jinak moderní techniku neovládají. Žehlička a inhalátor/čistič vzduchu Kit Visage nejsou součástí nabídky..
  • Značka

    LUX

  • Velikost

    XL

  • 6. 4. 2020, 11:53

  • Zobrazení

    906

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské povlečení/mantinel/nebesa/kapsář MAMO TATO
FriXion náhradní náplň 0.7 modrá Pilot 3 ks
Krásná flaušová / fleecová fialová deka 120x172cm

Kategorie