Zobrazit přihlášovací formulář

Originální 3D hrnek NEJLEPŠÍ OPRAVÁŘ

Administrace

Originální 3D hrnek NEJLEPŠÍ OPRAVÁŘ

99 Kč 169 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 65 Kč
Krásný a originální dárek - 3D hrnek s figurkou - dárek pro šikovného muže, který umí ledasco opravit a nemusí to být jen profesionální automechanik, či instalatér, ale třeba jen amatérský opravář aut, nebo čehokoliv v domácnosti , kterému dáte hrnečkem…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Originální 3D hrnek NEJLEPŠÍ OPRAVÁŘ

99 Kč
  • Popis zboží
Krásný a originální dárek - 3D hrnek s figurkou - dárek pro šikovného muže, který umí ledasco opravit a nemusí to být jen profesionální automechanik, či instalatér, ale třeba jen amatérský opravář aut, nebo čehokoliv v domácnosti , kterému dáte hrnečkem najevo, že si vážíte jeho šikovnosti.

SKLADEM:
světle modrý hrnek - NEJLEPŠÍ OPRAVÁŘ
světle modrý hrnek - NEJLEPŠÍ AUTOMECHANIK - vyprodáno
tmavě modrý hrnek - NEJLEPŠÍ AUTOMECHANIK - vyprodáno
světle modrý hrnek - NEJLEPŠÍ KOLEGA - vyprodáno
tmavě modrý hrnek - NEJLEPŠÍ KOLEGA - vyprodáno

Každý hrnek je originál, takže barvy na figurce nejsou vždy stejné, jako na fotografii. Jednou má postavička červené tričko, jindy modré, a podobně. Z časových důvodů ale nemohu každý hrneček fotit zvlášť.

HRNEČEK JE VYROBENÝ V EU, TAKŽE ŽÁDNÁ ASIE.
NESMÍ SE DÁVAT DO MYČKY A MIKROVLNKY.
Výška hrnku 9,2cm

Na tomto ID mám zatím málo nabídek, ale nakoukněte na mou komerční inzerci na ID 374272, nebo do e-shopu,
Na ID 374272 přezdívka BUBEZI najdete přes 4000 dalších nabídek (pyžama, župany, noční košile, samostatné pyžamové kalhoty, overaly na spaní, karnevalové masky, módní doplňky pro děti, hrnečky, veškeré ponožkové zboží české výroby, kvalitní bavlněné legíny naší vlastní výroby z látek gramáže 220-225g/m2, oděvy na den i noc pro celou rodinu, i pro těhotné a kojící maminky atd.) Stačí si nahoře kliknout na nápis INZERÁTY, pak INZERENTI a zadat do tabulky ID 374272, nebo přezdívku BUBEZI. Potom už si vpravo najdete jen fotoalbum, jehož téma Vás zajímá. Můžete také nahlédnout do e-shopu, kde jsou další nabídky. Odkaz na něj najdete na BUBEZI.
  • 11. 6. 2022, 20:52

  • Zobrazení

    844

  • Oblíbené

    0

Kategorie