Zobrazit přihlášovací formulář

Pohotovostní žehlička 500 ml

Administrace

Pohotovostní žehlička 500 ml

109 Kč 149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Nepoužívané. Díky unikátní kompozici speciálních složek SOFT & VELVET EFFECT® vytváří na povrchu tkaniny sametově hebkou ochrannou vrstvu, která prádlo již na první dotek příjemně změkčí, ať už pohotovostní žehličku používáte samostatně, nebo jako…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pohotovostní žehlička 500 ml

109 Kč
  • Popis zboží
Nepoužívané. Díky unikátní kompozici speciálních složek SOFT & VELVET EFFECT® vytváří na povrchu tkaniny sametově hebkou ochrannou vrstvu, která prádlo již na první dotek příjemně změkčí, ať už pohotovostní žehličku používáte samostatně, nebo jako pomocníka při klasickém žehlení.Speciální složka ANTI-FLASH® zabraňuje vzniku elektrostatického náboje. Užitečný pomocník, který je po ruce vždy, když nemáte možnost prádlo vyžehlit klasickou cestou, nebo když je prádlo velmi pomačkané a „tvrdé“ a Vy potřebujete klasické žehlení usnadnit, zrychlit a zpříjemnit!
Příjemná a svěží parfemace Vaše prádlo krásně provoní. Rychlá a snadná aplikace.
Pohotovostní použití kdykoli a kdekoli. Díky svému objemu je vhodná také na cestování letadlem. I na cestách tak můžete vypadat skvěle a nažehleně.

Návod na použití
Prostředek nastříkejte na textil. Dejte pozor na přílišné navlhčení. Poté nechte chvíli působit a nakonec textil vyhlaďte rukama nebo vyvěste.
  • 7. 7. 2019, 18:35

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Kategorie