Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská zimní čepice/čepička/ušanka AdidasClimawarm

Administrace

Dětská zimní čepice/čepička/ušanka AdidasClimawarm

229 Kč 349 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
S technologií Climawarm, krásně teploučká, nepromokavá, svrchní materiál 100% polyamid, podšívka 100% polyester - příjemný flauš, obvod hlavičky maximálně 48 cm, barva modrá.. CLIMAWARM™ Lehký a prodyšný izolační materiál CLIMAWARM™ zajišťuje pocit…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská zimní čepice/čepička/ušanka AdidasClimawarm

229 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
S technologií Climawarm, krásně teploučká, nepromokavá, svrchní materiál 100% polyamid, podšívka 100% polyester - příjemný flauš, obvod hlavičky maximálně 48 cm, barva modrá..
CLIMAWARM™
Lehký a prodyšný izolační materiál CLIMAWARM™ zajišťuje pocit sucha a komfortu v chladných podmínkách. Materiál je vytvořen pomocí hustě tkaných syntetických vláken, které tvoří tzv. mikro komůrky, které udržují teplo lidského těla blízko povrchu pokožky. Tato vlákna jsou tkána dostatečně hustě, aby zadržela teplo uvolňující se ze vzduchu ohřátého lidským tělem, ale zároveň jsou od sebe dostatečně vzdálena, aby umožnila jednoduché a rychlé odpaření potu.
ClimaWarm odpařuje pot a udrží vás v suchu i při vyšší fyzické námaze. Oblečení s technologií ClimaWarm vám umožní sportovat i v zimním období.
  • 21. 4. 2024, 18:12

  • Zobrazení

    496

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie