Zobrazit přihlášovací formulář

HYDRO GLOW Denní a noční krém Intenzivní hydratace

Administrace

HYDRO GLOW Denní a noční krém Intenzivní hydratace

239 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Krém s jemnou gelovou strukturou a jedinečným, rychle vstřebatelným složením, které nezatěžuje pokožku. Poskytuje okamžitý pocit hydratace a hladkosti. Obnovuje pohodlí, zklidňuje a omlazuje, činí pokožku přirozeně zářivou a zářivou každý den. Je ideální…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HYDRO GLOW Denní a noční krém Intenzivní hydratace

239 Kč
  • Popis zboží
Krém s jemnou gelovou strukturou a jedinečným, rychle vstřebatelným složením, které nezatěžuje pokožku. Poskytuje okamžitý pocit hydratace a hladkosti. Obnovuje pohodlí, zklidňuje a omlazuje, činí pokožku přirozeně zářivou a zářivou každý den. Je ideální jako podklad pod make-up a prodlužuje jeho trvanlivost. Je vhodný pro každodenní péči o normální a dehydratovanou pleť.


Aktivní složky:
Extrakt z japonského YUZU - bohatý na ceramidy, extrakt z populárních asijských citrusů, zvlhčuje, snižuje transepidermální ztrátu vody TEWL a posiluje bariérový a ochranný účinek pokožky. Regeneruje, podporuje renovaci pokožky a vyhlazuje nerovnosti na jejím povrchu.
GLYCERIN 15% -obnovuje správnou úroveň hydratace pokožky. Váže a udržuje molekuly vody v pokožce. Vytvoří pokožku sametově hebkou a jemnou na dotek.
KYSELINA HYALURONOVÁ X2 - jemná a vysokomolekulární kyselina hyaluronová, silně zvlhčuje a poskytuje rychlý a dlouhotrvající hydratační účinek, navíc reguluje vodní rovnováhu pokožky přitahováním a udržováním molekul vody. Působí proti vráskám.


Účinek:
hydratuje
reguluje vodní rovnováhu pokožky
regeneruje
protivráskový účinek
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem 50 ml, kód 63366

  • 16. 7. 2021, 20:21

  • Zobrazení

    137

  • Oblíbené

    1

Kategorie