Zobrazit přihlášovací formulář

Razítka na textilSTAMPO TEXTILE, Romantická Paříž

Administrace

Razítka na textilSTAMPO TEXTILE, Romantická Paříž

279 Kč 369 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 70 Kč
Sada univerzálních gumových razítek na penové hmotě s hlubkou texturou.Velikost motivů od 2,5 do 11,5 cm. Součástí balení je polštářek s černou textilní barvou! Dlouho očekávaná novinka na textil! Sladěné motivy se krásně doplňují, ale vypadají skvěle…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Razítka na textilSTAMPO TEXTILE, Romantická Paříž

279 Kč
  • Popis zboží
Sada univerzálních gumových razítek na penové hmotě s hlubkou texturou.Velikost motivů od 2,5 do 11,5 cm. Součástí balení je polštářek s černou textilní barvou!

Dlouho očekávaná novinka na textil! Sladěné motivy se krásně doplňují, ale vypadají skvěle i ojediněle! Kombinujte velké i malé obtisky,tiskejte různými barvami jedno přes druhé. Sada umožňuje velkou variabilitu použití a originalitu u každého nového výrobku. Vyrobit tak můžete desítky nejrůznějších trik, šátků, potiskejte bytový textil, textilní tašky, zdobte kabelky i tenisky!

A nejen to! Tato razítka se hodí FANTASTICKY I NA PAPÍR! Využijte jejich velikost, využijte moderní motivy a slaďte svoje projekty! Bonusem navíc je polštářek s textilní barvou. Můžete tak hned začít svůj projekt!

A skvělá zpráva pro scrapaře: inkoust se chová na papíře jako permanentní a při kontaktu s vodou se ani nehne!Takže akvarelky, vodovky, lihové fixy, na co si vzpomenete - můžete se rovnou vrhnout na tvoření! 17 ks razítek s velmi kvalitním tiskem a bonusový inkoust k tomu za skvělou cenu!
  • 22. 6. 2020, 10:22

  • Zobrazení

    103

  • Oblíbené

    0

Kategorie