Zobrazit přihlášovací formulář

Didaktická hra - Malý objevitel, Hodiny (Trefl)

Administrace

Didaktická hra - Malý objevitel, Hodiny (Trefl)

129 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Vzdělávací puzzle hra pro nejmenší - Poznávání hodin. Kdo hýbal ručičkami na hodinách? Při této skvělé didaktické hře se děti seznamují s funkcí hodin pomocí různých dílů skládanky a dvou hodinových ručiček. Zobrazují se různé situace typického průběhu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Didaktická hra - Malý objevitel, Hodiny (Trefl)

129 Kč
  • Popis zboží
Vzdělávací puzzle hra pro nejmenší - Poznávání hodin.
Kdo hýbal ručičkami na hodinách? Při této skvělé didaktické hře se děti seznamují s funkcí hodin pomocí různých dílů skládanky a dvou hodinových ručiček. Zobrazují se různé situace typického průběhu dne předškolního dítěte a dítě má na základě postavení ručiček složit správný obrázek a přiložit ručičky. Pro rodiče, které chtějí své děti hravým způsobem připravovat na školu.

Vzdělávací hry ze serie "Malý objevitel":


Kolekce vzdělávacích her "Malý objevitel" je určena pro děti ve věku od 2 do 6 let. Výrobky ze série Malý objevitel jsou testovány dětmi a pozitivně hodnoceny učiteli v mateřských školkách.

Velké dílky z pevného kartónu jsou pokryty vysoce kvalitními barvami, což zaručuje bezpečnou hru i pro malé děti. Výrazné obrázky a živé barvy jsou přizpůsobené stupni vývoje dítěte.


Každá hra byla navržena tak, aby podporovala poznávací a intelektuální rozvoj dětí: rozvijí logicko - matematické myšlení, stimuluje komunikační schopnosti a obohacuje slovní zásobu, cvičí vizuálněpohybovou koordinaci, trénuje paměť a soustředění, povzbuzuje představivost a kreativitu.
  • Značka

    TREFL

  • Rozměry

    Dvojdílné puzzle 17x8cm.

  • 1. 10. 2018, 12:15

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie