Zobrazit přihlášovací formulář

Dax AZJAtica Krém pod oči a na víčka

Administrace

Dax AZJAtica Krém pod oči a na víčka

149 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 40 Kč
Redukce stínů, silná hydratace Krém s jemnou konzistencí založený na asijském rituálu mladosti. Okamžitě rozjasňuje a silně hydratace. Doporučuje se pro péči o jemnou pokožku kolem očí, která vyžaduje odstranění stínů a váčků a silnou hydrataci. Krém…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dax AZJAtica Krém pod oči a na víčka

149 Kč
  • Popis zboží
Redukce stínů, silná hydratace

Krém s jemnou konzistencí založený na asijském rituálu mladosti. Okamžitě rozjasňuje a silně hydratace. Doporučuje se pro péči o jemnou pokožku kolem očí, která vyžaduje odstranění stínů a váčků a silnou hydrataci. Krém je vynikající jako podklad pro líčení a prodlužuje jeho trvanlivost.

Aktivní složky a účinek:
YUZU EXTRACT - bohatý na extrakty ceramidů z populárních asijských citrusů, zvlhčuje, snižuje transepidermální ztrátu vody TEWL a posiluje bariéru a ochranný účinek pokožky. Regeneruje, obnovuje a vyhlazuje povrchové nerovnosti.

Rýžové proteiny - rýžový proteinový komplex, zlepšuje mikrocirkulaci, snižuje váčky a tmavé kruhy pod očima. Zamezuje působení volných radikálů škodlivých pro pokožku, čímž chrání kolagen a elastin před degradací. Má regenerační a protivráskové účinky, zabraňuje fotostárnutí a ochabování pokožky.

ANTIPOLLUTION AGENT - polysacharid (získaný v procesu fermentace rostlin), vytváří ochranný film na povrchu pokožky - efekt „druhé pokožky“ . Ochranný film chrání pokožku před nepříznivými vnějšími faktory a nečistotami, jako jsou jemné pyly a mikročástice obsažené ve smogu.
  • Rozměry

    Objem 15 ml, obj. kód 52780

  • 16. 7. 2021, 20:22

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    1

Kategorie