Zobrazit přihlášovací formulář

DAX Enzymatický peeling

Administrace

DAX Enzymatický peeling

33 Kč 45 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Jemně odstraňuje odumřelé buňky, čistí a zklidňuje. Jemný peeling velmi jemně odstraňuje odumřelé buňky epidermu, čistí a zklidňuje. Vitamin C v lipofilní, liposomální a hydrofilní formě, má velmi silný antioxidační účinek - chrání před škodlivými…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DAX Enzymatický peeling

33 Kč
  • Popis zboží
Jemně odstraňuje odumřelé buňky, čistí a zklidňuje.

Jemný peeling velmi jemně odstraňuje odumřelé buňky epidermu, čistí a zklidňuje. Vitamin C v lipofilní, liposomální a hydrofilní formě, má velmi silný antioxidační účinek - chrání před škodlivými účinky volných radikálů. Kromě toho zlepšuje tón pleti a má protivráskové a zpevňující vlastnosti. Formulace je obohacena o glycerin, který má silné hygroskopické vlastnosti - váže molekuly vody v pokožce, díky čemuž výrazně zlepšuje hydrataci pokožky.
Přírodní enzym z papáje jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky, stimuluje obnovu buněk, snižuje nerovnosti, vyhlazuje a jemně rozjasňuje pleť. Doporučené pro všechny typy pleti, včetně citlivé i pleti se sklonem k praskání žilek.

Aktivní složky:
VITAMIN C V 3 FORMÁCH - (lipofilní, lipozomální a hydrofilní), má velmi silný antioxidační účinek - chrání před škodlivými účinky volných radikálů. Kromě toho zlepšuje tón pleti, má protivráskový a zpevňující účinek.
ENZYM Z PAPÁJI - získaný z ovoce papája, odstraňuje odumřelé buňky, stimuluje regeneraci buněk, snižuje nerovnosti, vyhlazuje a rozjasňuje pokožku.

GLYCEROL - má silné hygroskopické vlastnosti - váže molekuly vody v pokožce, díky čemuž výrazně zvyšuje úroveň vlhkosti pokožky.



Účinek:

velmi jemně odstraňuje odumřelé buňky
vyhlazuje a redukuje nerovnosti pleti
vyhlazuje a rozjasňuje pleť
zlepšuje tón pleti
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem 8 ml, obj. kód 53596

  • 16. 7. 2021, 20:22

  • Zobrazení

    114

  • Oblíbené

    1

Kategorie