Zobrazit přihlášovací formulář

Balzám na rty s vitaminem E aC

Administrace

Balzám na rty s vitaminem E aC

139 Kč 179 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 40 Kč
Přírodní látky z oleje ze slunečnicových semen, jojobový olej, ricinový olej, vosk ze škumpy fermežové, včelí vosk, vosk ze slunečnicových semen, vosk candelilla a pryskyřice ze stromu Shorea silná, vitamin E a C, extrakt z cistu šedavého*, mastné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Balzám na rty s vitaminem E aC

139 Kč
  • Popis zboží
Přírodní látky z oleje ze slunečnicových semen, jojobový olej, ricinový olej, vosk ze škumpy fermežové, včelí vosk, vosk ze slunečnicových semen, vosk candelilla a pryskyřice ze stromu Shorea silná, vitamin E a C, extrakt z cistu šedavého*, mastné kyseliny z kokosového oleje, extrakt z květů heřmánku, měsíčku lékařského, rozmarýnu, šalvěje, třezalky a arniky, ale i účinné látky heřmánku.

Všechny tyto látky obalí rty matným ochranným filmem, čímž je chrání před chladem, větrem a prachem. Ochranný faktor 8 chrání před škodlivým slunečním zářením.

Unikátní speciální účinné látky
Cistus Incanus, cist šedavý, jehož domovem je Středomoří, je považován za jednu z poživatelných rostlin s nejvyšším obsahem polyfenolů. V roce 1999 byl vyhlášen evropskou rostlinou roku. Ve srovnání s červeným vínem nebo s ovocnými šťávami z čerstvě lisovaných citronů a jablek má cist výrazně vyšší antioxidační potenciál.

Tento keř s latinským názvem Cistus incanus ssp. tauricus může být až jeden metr vysoký. Patří do rodu Cistaceae. Rostlina roste velmi pomalu, takže se v ní může nashromáždit velké množství účinných látek. Cistus Incanus nalézáme převážně v jižní Evropě, jeho domovem je téměř celé Středomoří.


Již staří Řekové znali pozitivní účinky tohoto keře. Dnes, v moderní době, byly také potvrzeny vědeckými postupy v německé výzkumné laboratoři.
  • Značka

    COSMOTERRA

  • Rozměry

    Objem 3,5 g, obj. kód 250700

  • 15. 7. 2021, 9:06

  • Zobrazení

    97

  • Oblíbené

    1

Kategorie