Zobrazit přihlášovací formulář

Duopack flip triček - 2x triko proužky a pantofle

Administrace

Duopack flip triček - 2x triko proužky a pantofle

249 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 81 Kč
2 krásná bavlněná letní trička (psaná 5 let, ale nositelná 5-8) kolekce 2011 s krátkým rukávem - volný netopýří střih, velmi slušivá a pohodlná třeba v létě k moři. Kupovaná nová a nošená pouze dcerou - moc pěkný stav, bez děr, žmolků, jen na pruhovaném…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Duopack flip triček - 2x triko proužky a pantofle

249 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
2 krásná bavlněná letní trička (psaná 5 let, ale nositelná 5-8) kolekce 2011 s krátkým rukávem - volný netopýří střih, velmi slušivá a pohodlná třeba v létě k moři. Kupovaná nová a nošená pouze dcerou - moc pěkný stav, bez děr, žmolků, jen na pruhovaném při bližším zkoumání - spíše proti světlu - pár čmoužek, ale nešlo mi ani nafotit - řekla bych krásný málo nošený nošený stav, malinko prací chloupek. Našitý obrázek letních pantoflí - žabek zdobených flitry. Velikosti uvedené jinak, ale prosím, řiďte se mírami a doporučením!!! Cena za celek! Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    116

  • Rozměry

    délka zadních dílů - 44 cm, šířka v průramcích 40cm

  • 16. 4. 2024, 6:12

  • Zobrazení

    372

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Nádherný letní žlutý overal NEXT

Kategorie